Doğum günü hediye önerisi

Jtitaof

80+
Reaksiyon skoru
14
Hiç uzatmadan konuya gireceğim arkadaşlar sevdiğim kıza doğum gününde ne hediye alabilirim ?

Hiç uzatmadan konuya gireceğim arkadaşlar sevdiğim kıza doğum gününde ne hediye alabilirim ?
Ben sevgilime rick and morty yastık kılıfı alıp içini doldurmuştum sende sevdiği bir dizi veya karakter için yastık kılıfı alıp içini doldurabilirsin.(ayrıldık)

Ateş ve Su kolyesi, sade ve şık takılar , parfüm genellikle çilek kokusu ve deniz ötesi mi öyle bişi seviyorlar. 100 dilde seni seviyorum kolyesi. ( ayrıldım)

Almanyadaydim sevdiğim kız deniz kızlarını çok seviyor diye ona dair biseyler aradım ama bulamadım iyi ki de bulamamışım çünkü 2 gün önce sevdir git yedim o yüzden sana karşı bisey hissetmediğini düşünüyorsan uğraşma agam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almanyadaydim sevdiğim kız deniz kızlarını çok seviyor diye ona dair biseyler aradım ama bulamadım iyi ki de bulamamışım çünkü 2 gün önce sevdir git yedim o yüzden sana karşı bisey hissetmediğini düşünüyorsan uğraşma agam
Kız Türkiye de ben 2 aylığına gitmiştim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kız Türkiye de ben 2 aylığına gitmiştim
Bi umut şansımı deneyip kendime aşık etmek istiyorum

Hocalarımın önerdiği kolye takı vs alabilirsiniz veya şu birleşen aşk kolyeleri veya çift kombin yaparsınız pofidik aşko kuşko şeyleri severler falan. Çok sade olarak karşılama ihtimali var ama, sevdiği şeylere bir göz gezdirin. Sıradan default çar kızsa mini böyle güzel bir kutuya kaliteli abur cubur alın kalpler falan biraz söz yazarsınız veya aldığınız takı vs gibi bir şey olacaksa o pakette bir şeyin içine sarın süprizi sever belki çok sade yapma ılımlı davran halledersin aşkım bebem seni gel aşk manyağı yapiyim de. akdgskhdksb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri