Herkes 2. turda ailesinin atacağı kişiye oy atsın. Bakalım nasıl sonuç çıkacak?

Ailemin oy tercihi

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 76 46.1%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 79 47.9%
  • Seçime gitmeyecek.

Oylar: 17 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    165
sülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam :cool::cool::cool::cool:
Hemen çözümünü atayım.

kabine geldiğinde kavga çıkarsana
hcm emin ol kavga çıkarmak isteyeceğin son insan bile değil sdfngşsdfljnh sadece siyaset konusu değil baba tarafı komple herhangi basit bir konu hakkında bile birbirini bıçaklama seviyesinde ve ona buna dinsiz demekle yarışa girmişler ama kendileri sadece kağıt üstünde müslüman ve sırf yapıyorum demek için namaz fln kılıyorlar ahlak vs 0 kısaca uzak durulması gereken insan tipleri üstelik saygı edep vs gibi konular bunlarda yok sıpsıfır sesleri de 100 dB altına düşmüyor her 10 kelimelerinden birinde küfür var artık tahmin etmişsindir ne zebanilerle yasadığımı ama en en büyük özellikleri edep ve saygıdan yoksunlukları ve saldırganlıkları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen çözümünü atayım.
yemez bunlar hcm dfolgjnsşsdb kopkoyu partizanlar sandığı kırıp zarfı zorla açabilirler bile tapıyorlar adama allaha bu kadar tapmıyorlardır geçmişte ne yaşadıysalar.

Ekler

• IMG_20230520_183315.jpg
    IMG_20230520_183315.jpg
    315.1 KB · Hit: 58
aga yapmayın ya babamın sülale hepten Kemalci. geçen 1v7 muharrem ince savunması yaptım. gördükleri her yerde dalga geçiyorlar zaten noldu senin adam çekildi diye.

Kötünün iyisiyse RTE'ye vermek lazım. Ellerimle bu ülkeye en büyük zararı veren 2 şahıstan birine basıp vicdanımı rahatsız edeceğime oy vermem, vicdanım rahat gezerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer insanları da düşündüğümden vermiyorum.
Rte iyi felan değil kk daha iktidar olmadı bunu hiç kimse bilemez.

Ailem benden farklı oy veremez, bu kadar iletişimi kopuk olmak mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri