PS 4 vs Toplama PC

Joker_06

80+
Reaksiyon skoru
214
Ben dün PC almaya karar verdim da 2 yi alacaktım fakat evde 2 tane bilgisayar zaten var biraz oyun oynamaya ve gündelik işlerimi halletmeye gayet rahat yetiyor.
Ben de sadece oyun için bilgisayar alacağıma temiz bir 2. el ps 4 almayı düşünüyorum hem nakit parama yetiyor.Pc yi de alsam sadece oyun oynayacağım ders,iş vs için evde bilgisayar var.
Hangisini önerirsiniz benim gölüm ps 4 den yana (pro)

Ben dün PC almaya karar verdim da 2 yi alacaktım fakat evde 2 tane bilgisayar zaten var biraz oyun oynamaya ve gündelik işlerimi halletmeye gayet rahat yetiyor.
Ben de sadece oyun için bilgisayar alacağıma temiz bir 2. el ps 4 almayı düşünüyorum hem nakit parama yetiyor.PC yi de alsam sadece oyun oynayacağım ders,iş vs için evde bilgisayar var.
Hangisini önerirsiniz benim gölüm ps 4 den yana (pro)
Bende hem ps4, hem pc var. PS4'de daha çok eğleniyorum. Ama ben hikayeli oyun sevdiğim için olabilir. Rekabetçi oyun seviyorsan kesinlikle PC al.

Hikayeli oyun seviyorum cs go, volarant gibi oyunları oynatacak bilgisayarım var
Bende de cs go valorant oynatacak kadar pc var zaten. Tamamen senin zevkine kalmış burada durum. İyi bir pc toplasan bazı hikayeli oyunları oradan oynarsın. Ama last of us, god of war falan oynayamazsın. Bu oyunları oynamak istiyorsan bence PS4 al.

PS4 ile ne oynayacaksınız?
Exclusive oyun oynamayacaksınız almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,531
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri