2 yaşındaki bebeğe tecavüz

Hep siyasal bir şeyin sebep olduğu şeyler bunlar.
Bu arada adam mülteci mi?

O zaman bize versinler knka parçalara ayıralım saç tellerini pense ile çekelim tırnaklarını kerpeten ile sokelim kaynar su ile yakalım daha bunlar binde biri versinler yeter
Bu şahısin böyle bir şeyin yapmasına neden olan kişi veya zihniyete de bakmak gerekir.
Bu tarz şeyler sonradan öğrenilir, bu nedenle bunun ailesine çevresine de bakmak gerekiyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ya ailesi cenazesine bile katılmadı çocuğun. 2023 yılındayız lan. Millattan sonra 2023 yılındayız. 4. YY'da Arabistan'da değil. Bu nedir ya ağlamak istiyorum. Ben bunu polise, mahkemeye teslim edilmesine dayanamıyorum. Ya abi ben nasıl baba olacağım. 2 yaşındaki bir -çocuk bile değil lan çocuk bile değil- bebeğe bunu yapan bir yerde nasıl kızımı tek başına dışarı çıkmasına katlanacağım? Nasıl güveneceğim? Sinirden titriyorum. Ölmek bile ödül olur buna. Sırf forumdayım diye şu an küfredemiyorum. Derisini canlı canlı yüzeceksin. Üstüne tuz biber serpip güneşin ortasında bırakacaksın. Bu da yetmez lan. Üstüne hortumlarla döveceksin. Adam pardon yaratık ölmek için yalvaracak sen bu yalvaran halinden daha çok gaza gelip daha çok vuracaksın. Ama öldürmeyeceksin. Cehennemi burada yaşatacaksın...

Yeter lan yeter. Medeniyet beklemiyorum sizden ama lütfen sadece 19. YY'a gelin bari. Bu kadar geriden takip etmeyin.

oro.spu çocuğu.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun hiçbir şey sonucu değiştirmez
1 kişiye öldürerek olumlu bir sonuç alamazsın. En fazla bu suç işlenme oranını düşürürsün fakat o şahısların aklında hep o zihniyet var olmaya devam edecektir.
Önemli olan bu şahısın böyle olmasına neden olan zihniyeti ortadan kaldırmaktır.

1 kişiye öldürerek olumlu bir sonuç alamazsın. En fazla bu suç işlenme oranını düşürürsün fakat o şahısların aklında hep o zihniyet vardır.
Önemli olan bu şahısın böyle olmasına neden olan zihniyeti ortadan kaldırmaktır.
O zihniyet kalkamaz ibreti alem olsun ki yeltenmesinler

O zihniyet kalkar,
İyi bir eğitim ile her türlü kalkar
Ne eğitimi Allah aşkına kardeşim kim eğitecek her kötü ailesi olan ailesinden sevgi görmeyen dayak yiyen eziyet çeken vs vs artık neyse böyle mi yapıyor bu kişi kendi akıl iradesi ile bunu yapıyor zihinsel raporu olurdu deli olsa değil mi insanın içinde olacak karakter kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilir

Ne eğitimi Allah aşkına kardeşim kim eğitecek her kötü ailesi olan ailesinden sevgi görmeyen dayak yiyen eziyet çeken vs vs artık neyse böyle mi yapıyor bu kişi kendi akıl iradesi ile bunu yapıyor zihinsel raporu olurdu deli olsa değil mi insanın içinde olacak karakter kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilir
Kim eğitecek diyorsun devlet eğitecek herkesi adam gibi eğitim görse zaten bir iki nesile geçmeden bile bu tarz 1 tane olay olmaz.
Sosyal hizmetler diye bir şey var aile çocuğa düzgün yetiştirmiyorsa şiddet uyguluyorsa Sosyal hizmetler bu çocuğa alır devletin kendisi bu çocuğu yetiştirir.

Zaten kötü bir aile eğitimsizlikten ortaya çıkıyor.
Belki bu şahıs küçükken istismar gördü bunu bilemeyiz

Akıl iradesi? Bu şahıs küçüklükten itibaren beyni sulanmış,bunu düşünemiyor, bunun kötü bir şey olduğunun farkında değildir
Zihinsel engelli demiyorum bu apayrı bir şey

Geri