🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Bence cpu da kalsın
CPU da yük altinda full speed çalışıyorlar aşırı sesli oluyor. Vrm mos için galiba anakartin vramleri ısındıkça artıyor orası daha iyi geldi bana ama bilemedim 😀

CPU da yük altinda full speed çalışıyorlar aşırı sesli oluyor. Vrm mos için galiba anakartin vramleri ısındıkça artıyor orası daha iyi geldi bana ama bilemedim 😀
Hangi anakartı kullanıyorsunuz?

Gigabyte b550 ds3h
İşlemciye OC yapmıyorsanız mosfet, pch seçmenize pek gerek yok zaten ama isterseniz seçebilirsiniz. Vrm soğukluğu önemli bir şey onu veya cpu yu seçmenizi öneririm çünkü system 1 neyi baz alıyor bilmiyorum. CPU yu seçtiğinizde ses çok artıyorsa vrm seçmeniz iyi olur

İşlemciye OC yapmıyorsanız mosfet, pch seçmenize pek gerek yok zaten ama isterseniz seçebilirsiniz. Vrm soğukluğu önemli bir şey onu veya cpu yu seçmenizi öneririm çünkü system 1 neyi baz alıyor bilmiyorum. CPU yu seçtiğinizde ses çok artıyorsa vrm seçmeniz iyi olur
Teşekkür ederim vrmde kalacak sanırım CPU için çok sesli çalışıyor

bu fanların bağlantısını nasıl yapıcaz ya örnek atar mısınız
Fanların kabloları iki grup.

Birinci grup fan hızını ayarlayan pwm kablosu.
İkinci grup aydınlatmayı ayarlayan argb kablosu.

İki grupta da bir erkek bir dişi soket var.
Aydınlatma için de fan için de ilk fanı taktıktan sonra diğer fanı bir önceki fanın aynı grupta kalan boş sokete takıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son hızda mı çalıştırıyorsun genel olarak mı sesli :(
%30'da çalışıyorlar. Bana bir tık fazla geldi sesi.

Fanların kabloları iki grup.

Birinci grup fan hızını ayarlayan pwm kablosu.
İkinci grup aydınlatmayı ayarlayan argb kablosu.

İki grupta da bir erkek bir dişi soket var.
Aydınlatma için de fan için de ilk fanı taktıktan sonra diğer fanı bir önceki fanın aynı grupta kalan boş sokete takıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%30'da çalışıyorlar. Bana bir tık fazla geldi sesi.
psu üstüne aldım lancool2 kasanın umarım tatmin eder :(

Geri