Rilroalpt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 737
Bence cpu da kalsınFan control use tempeture input bölümünde de secekler var system 1 , vsoc mos , CPU , vrm mod ve pch diye hangisi seçili kalmalı kasa fanı için
Bence cpu da kalsınFan control use tempeture input bölümünde de secekler var system 1 , vsoc mos , CPU , vrm mod ve pch diye hangisi seçili kalmalı kasa fanı için
CPU da yük altinda full speed çalışıyorlar aşırı sesli oluyor. Vrm mos için galiba anakartin vramleri ısındıkça artıyor orası daha iyi geldi bana ama bilemedimBence cpu da kalsın
Hangi anakartı kullanıyorsunuz?CPU da yük altinda full speed çalışıyorlar aşırı sesli oluyor. Vrm mos için galiba anakartin vramleri ısındıkça artıyor orası daha iyi geldi bana ama bilemedim![]()
Gigabyte b550 ds3hHangi anakartı kullanıyorsunuz?
İşlemciye OC yapmıyorsanız mosfet, pch seçmenize pek gerek yok zaten ama isterseniz seçebilirsiniz. Vrm soğukluğu önemli bir şey onu veya cpu yu seçmenizi öneririm çünkü system 1 neyi baz alıyor bilmiyorum. CPU yu seçtiğinizde ses çok artıyorsa vrm seçmeniz iyi olurGigabyte b550 ds3h
Teşekkür ederim vrmde kalacak sanırım CPU için çok sesli çalışıyorİşlemciye OC yapmıyorsanız mosfet, pch seçmenize pek gerek yok zaten ama isterseniz seçebilirsiniz. Vrm soğukluğu önemli bir şey onu veya cpu yu seçmenizi öneririm çünkü system 1 neyi baz alıyor bilmiyorum. CPU yu seçtiğinizde ses çok artıyorsa vrm seçmeniz iyi olur
Gainward ta aynı amagpu gainward 3060ti mı?
Son hızda mı çalıştırıyorsun genel olarak mı sesliFanlar çok sesli mi çalışıyor bana mı öyle geliyor?
Fanların kabloları iki grup.bu fanların bağlantısını nasıl yapıcaz ya örnek atar mısınız
%30'da çalışıyorlar. Bana bir tık fazla geldi sesi.Son hızda mı çalıştırıyorsun genel olarak mı sesli![]()
psu üstüne aldım lancool2 kasanın umarım tatmin ederFanların kabloları iki grup.
Birinci grup fan hızını ayarlayan pwm kablosu.
İkinci grup aydınlatmayı ayarlayan argb kablosu.
İki grupta da bir erkek bir dişi soket var.
Aydınlatma için de fan için de ilk fanı taktıktan sonra diğer fanı bir önceki fanın aynı grupta kalan boş sokete takıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%30'da çalışıyorlar. Bana bir tık fazla geldi sesi.
Ben ön tarafta kullandım. Belki fan sayısı arttığı için öyle gelmiştir ama ses arttı gibi hissediyorum. Aydınlatmasını beğendim.psu üstüne aldım lancool2 kasanın umarım tatmin eder![]()