genc1919
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 324
Çıktı hocamYahu vida çıktı mı sizin paketten? Bende vida çıkmadı![]()
Çıktı hocamYahu vida çıktı mı sizin paketten? Bende vida çıkmadı![]()
gpu gainward 3060ti mı?Kurulumunu yaptım gayet güzel fanlar argbleride hoş. Cok az bir çır çır sesi var ama gayet güzel.
Palitin 3060 ti ıgpu gainward 3060ti mı?
Ekran kartı boşta diye bişey yok sanırım 60 dereceye ulaştığında fanları otomatik açıyor.bende onun kardeşi gainward 3060ti var experttooldan ışıklarını yönetiyorum argb oluyor mu bir de bende aynı kasa ve aynı fanlar var değiştireceğim kasayı ekran kartı boşta kaç derecelerde?
Bilgisayarınız buz gibiyse silent, orta derecelerdeyse normal, çok ısınıyorsa manuel kısmından derece derece ayarlayabilirsiniz. Ses sıkıntım yok çıksın bir şey olmaz diyorsanız da çok ısındığı zamanlar 85 dereceleri geçtiği zamanlar full speed e alınBu anakarta bağlı kasa fanları hangi ayarda olmalı acaba ?
işlemciyi kastediyorsun sanırımDa-c sistem almıştım stok fanla sıcaklık oyunlarda 85 derecede geziyor uygun fiyatlı fan önerebilir misiniz
Fan control use tempeture input bölümünde de secekler var system 1 , vsoc mos , CPU , vrm mod ve pch diye hangisi seçili kalmalı kasa fanı içinBilgisayarınız buz gibiyse silent, orta derecelerdeyse normal, çok ısınıyorsa manuel kısmından derece derece ayarlayabilirsiniz. Ses sıkıntım yok çıksın bir şey olmaz diyorsanız da çok ısındığı zamanlar 85 dereceleri geçtiği zamanlar full speed e alın