Neler Yeni

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
bu fanlardan altı tane aldım dk431 için 5600 e bu hava soğutma gider mi

sefaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
safa okkan

POWER BOOST VK-H002B bu kasa fanlarından iyi midir? hocam pek anlamadığım için soruyorum arkadaşlar.​

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yusuf Bahadır
Dediğimiz gibi gelmiş işte. Anakarttan argb portu varsa çoklayıcıya ve kontrolcüye gerek yok. Birbirine bağla geç. En son ucu anakarta takarsın bitti gitti.
Aynen öyle yaptım hocam süpriz olmadı uçlar videosunu izlemiştim fanın , bu konuda eksi diyebileceğim tek şey erkek ve dişi ucu birbirine çok yakın yapmışlar. Bu da kablo mesafesini kısaltıyor, anakarta giren son ucun erkek kısmı da ortada kalıyor bir yere sıkıştırmak gerekli. Fanlara gelirsek, ben çok beğendim performansı. Sesi düşük argb yoğunluğu fena sayılmaz. Asus anakartla uyum sağladı, icue ile çakışıyor bazen yazılım onu da ayarlarım bir şekilde. Sonuç olarak baya beğendim diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fanlardan altı tane aldım dk431 için 5600 e bu hava soğutma gider mi
Ben de dk431in ön fanları için aldım. O zoko fanlardan sonra ilaç gibi geldi. Özellikle ses seviyesi olarak çağ atladı kasa

Nasıl yok ?

4 pin için ihtiyaç yok mu cogalticiya ? 3 pin içinde tüm fanları birbirine bağlayıp en son tek bir 3 pin e baglasak çalışır mı?
Yok hocam 4pin girişin de 3pin argbninde dişi ve erkek uçları var. Birbirine geçirip ucu takıyorsun anakarta tamamdır.

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Hava soğutmadan bi tane ben de çektim hocam paylaşım için teşekkürler elinize sağlık

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Aynen öyle yaptım hocam süpriz olmadı uçlar videosunu izlemiştim fanın , bu konuda eksi diyebileceğim tek şey erkek ve dişi ucu birbirine çok yakın yapmışlar. Bu da kablo mesafesini kısaltıyor, anakarta giren son ucun erkek kısmı da ortada kalıyor bir yere sıkıştırmak gerekli. Fanlara gelirsek, ben çok beğendim performansı. Sesi düşük argb yoğunluğu fena sayılmaz. Asus anakartla uyum sağladı, icue ile çakışıyor bazen yazılım onu da ayarlarım bir şekilde. Sonuç olarak baya beğendim diyebilirim

Ben de dk431in ön fanları için aldım. O zoko fanlardan sonra ilaç gibi geldi. Özellikle ses seviyesi olarak çağ atladı kasa

Yok hocam 4pin girişin de 3pin argbninde dişi ve erkek uçları var. Birbirine geçirip ucu takıyorsun anakarta tamamdır.
9 tane almıştım fanlardan ve hepsini tek çıkıştan calistiramadim malesef sanirim çoklayıcı ihtiyacı var

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
hava soğutucuyu alırken stok bitti tekrar gelir mi acaba

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
*n11 de bitti
cashback+kuponla tam 1000tl ye geliyordu

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Ckribrahim hocam THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB bu anakartla uyumlu mu?

GIGABYTE B550M AORUS ELITE 4733MHZ(OC) RGB M2 AM4 mATX ANAKART

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
a520 ye de uyumlu mu acaba

Top Bottom