Öneri Laptoba hangi windows yüklemeliyim

İşletim sistemi ayrı bir şey donanımın UEFI desteklemesi ayrı bir şey.
Bu da eski bilgisayarımdan:
UEFI boot edemez benim demek istediğim.

İşletim sistemi ayrı bir şey donanımın UEFI desteklemesi ayrı bir şey.

UEFI boot edemez benim demek istediğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hadi arkadaş UEFI windows 10 kursun.
Untitled.jpg

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Sonuç?

8.1 kur

Dediğiniz yanlış demek istediğim. Ha, bir Amerikalı adam, 2.nesilli vs Chromebook'lara SeaBIOS denen Legacy BIOS'u port etti. Ama isteyene UEFI BIOS'da port etmişti. Bu SeaBIOS'u kuran kişilerin sistemine UEFI olarak bir şey kuramazsınız haliyle. Önce UEFI BIOS kurmaları lazım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Dediğiniz yanlış demek istediğim. Ha, bir Amerikalı adam, 2.nesilli vs Chromebook'lara SeaBIOS denen Legacy BIOS'u port etti. Ama isteyene UEFI BIOS'da port etmişti. Bu SeaBIOS'u kuran kişilerin sistemine UEFI olarak bir şey kuramazsınız haliyle. Önce UEFI BIOS kurmaları lazım.
Hah işte ben o UEFI BIOS olarak demek istedim ama sen EFI tarihini baştan yazdın be usta. Ben de biliyorum sistemlerin EFI tabanlı olduğunu. Ama boot etme olarak UEFI olmaz demek istedim.

Ekler

• 16849423062573296430943828168204.jpg
    16849423062573296430943828168204.jpg
    2.9 MB · Hit: 21
Laptobunuzun modeli nedir? Casper A15 mi yoksa?
evet a15 win10 kurdum fakat kendi kendini windows kılıtlemeye alıyordu.Tekrar win7 denıyorum olursa yarın yazarım.Sanırım sıkıntılı pc.Fan temızlıgı ve termal macunda yenılemek gereklı gıbı.Eskı pc ve bana ait degıl pek bılgım yok

evet a15 win10 kurdum fakat kendi kendini windows kılıtlemeye alıyordu.Tekrar win7 denıyorum olursa yarın yazarım.Sanırım sıkıntılı pc.Fan temızlıgı ve termal macunda yenılemek gereklı gıbı.Eskı pc ve bana ait degıl pek bılgım yok
BIOS'u 303'e güncellemek zorundasınız Windows 8 ve üzeri Windows'ları kullanabilmek için. Bunu kurmayı deneyin:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri