❌İndirim Bitti! SONY PlayStation 5 13.999₺

Site güvenilir mi
Daha önce ekran kartı almıştım gelmişti, dünde G29 siparişi verdim bayadır takip ediyorum uygun ürünler denk geliyor. Kendileri ithal ediyorlar ürünleri. Hz Yasuo gibi yayıncıların ana sponsoru falan instagramdan falan araştırmıştım almadan önce.

yurt dışı ürünü zaten sahibinden den alsanız daha iyi olur sorun olunca dükkana gidersiniz en azından

Daha önce ekran kartı almıştım gelmişti, dünde G29 siparişi verdim bayadır takip ediyorum uygun ürünler denk geliyor. Kendileri ithal ediyorlar ürünleri. Hz Yasuo gibi yayıncıların ana sponsoru falan instagramdan falan araştırmıştım almadan önce.
Sipariş ne durumda hocam. Bende g29 almak istiyorum da.

3 tane kalmış alcaksanız alın

Sipariş ne durumda hocam. Bende g29 almak istiyorum da.
Hocam 1-2 hafta içerisinde geliyormuş telefonla müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm. Ama TR piyasasına baktığımda 10-11k fiyatlardan 8k gibi fiyata alıp 1-2 hafta beklerim ben açıkcası. Ben dün 8.600'e almıştım gaming haftası yapmışlar 8.300'e düşürmüşler sağlık olsun.

bu arkadaş yoldayken şu an ps 5 alınmaz bence. bu arkadaş piyasaya bir girsin almak isteyen ondan sonra biraz daha ucuza alabilir ps5'i

1685206730575.png

Hocam 1-2 hafta içerisinde geliyormuş telefonla müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm. Ama TR piyasasına baktığımda 10-11k fiyatlardan 8k gibi fiyata alıp 1-2 hafta beklerim ben açıkcası. Ben dün 8.600'e almıştım gaming haftası yapmışlar 8.300'e düşürmüşler sağlık olsun.
Merkezleri Sıhhıye'de imiş. En kötü sorun olursa giderim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri