ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Örnek varmıSari sitede hoca bulabilirsiniz yardımcı olacak birsiru ilan var
Örnek varmıSari sitede hoca bulabilirsiniz yardımcı olacak birsiru ilan var
Örnek varmı
Buldum hocam genelde 150 300tl arası fiyat cekiyolar
Autocad sarılı site diye aratınca birsiru ilan cikiyot
Daireleri çiz sonra spline la egim vermişler heralde.Ölçüleri verilmiş bir çizimi autocadde çizerken videoya alınacak ekran kaydı ses olmicak 1 şekil olcak teslim süresi 6 gün 2 hafta sonra çizim paylaşılacak basit bı çizim örnekler bunlar
Knk YouTube dan bakarak yapmasına yaparım da ben bazı yerde yapamıyorum o çizimin video olması lazım ki yapabileyim tıkanıp kaliyorumAga YouTube dan bakarak yapsana ben öyle öyle öğrendim.
Tamamdır. Bende çoğu yerde tikaniyorumda babam epey bi yardım ediyor. Belki buna benzer bir çizim bulabilirim. Bulursam atarım.Knk YouTube dan bakarak yapmasına yaparım da ben bazı yerde yapamıyorum o çizimin video olması lazım ki yapabileyim tıkanıp kaliyorum
illa autocad mi olması lazım solidden oluyorsa yapabilirimÖlçüleri verilmiş bir çizimi autocadde çizerken videoya alınacak ekran kaydı ses olmicak 1 şekil olcak teslim süresi 6 gün 2 hafta sonra çizim paylaşılacak basit bı çizim örnekler bunlar
AutoCAD zorunluilla autocad mi olması lazım solidden oluyorsa yapabilirim
yönlendirebilirim istersen arkadaşaÖlçüleri verilmiş bir çizimi autocadde çizerken videoya alınacak ekran kaydı ses olmicak 1 şekil olcak teslim süresi 6 gün 2 hafta sonra çizim paylaşılacak basit bı çizim örnekler bunlar
Fiyat ?yönlendirebilirim istersen arkadaşa
bilmiyorumFiyat ?