Çözüldü✓ Amd Wraith Prism Gürültü Sorunu

emiliano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
AMD Wraith Prism RGB modeline sahibim Ryzen 7 2700X le beraber gelmişti bunu yeni kullanmaya başladım ama oyunlarda ve yük altındayken aşırı şiddetli bir gürültüsü var dayanılacak gibi değil bunun sebebi nedir eğer bu model böyleyse önerebileceğiniz sessiz bir kule tipi soğutucu var mı?

9 cm fan var üstünde o yüzden 12 cm fanlı modeller tercih edin 9 cm soğutma için 12 cm den daha fazla dönmek zorunda bu da daha fazla ses demek aynı işi yapmak için daha çok tur atması lazım soğutma olarak güzeldir ama ses yapar fan boyutundan dolayı 12 cm kule tipi modellerden alırsanız ses olayı az olur

9 cm fan var üstünde o yüzden 12 cm fanlı modeller tercih edin 9 cm soğutma için 12 cm den daha fazla dönmek zorunda bu da daha fazla ses demek aynı işi yapmak için daha çok tur atması lazım soğutma olarak güzeldir ama ses yapar fan boyutundan dolayı 12 cm kule tipi modellerden alırsanız ses olayı az olur
anladım önerdiğiniz bütçe dostu en sessiz model varmı acaba

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses konusu göreceli ama bütce dostu dediğin için uygun bişi attım 500 600 700 tl bandına çıkarsan cok daha iyi modeller alırsın 12 cm fanı beğenmezsen sonra kendin 4 pinli 12 cm fan alıp takabilirsin bloğun üstüne

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses konusu göreceli ama bütce dostu dediğin için uygun bişi attım 500 600 700 TL bandına çıkarsan cok daha iyi modeller alırsın 12 cm fanı beğenmezsen sonra kendin 4 pinli 12 cm fan alıp takabilirsin bloğun üstüne

Bilmediğin işlere bulaşma dostum..

@emiliano, o soğutucunun kendi sorunu. Size özel bir durum değil. Bütçeniz nedir? SE-214-XT ARGB öneririm. İşlemciniz tam yükte en fazla 69 - 71 dereceye çıkacaktır.

Bütçe dostu olarak alabileceğin prism ayarında soğutucular 600-700den başlıyor. Prism çok güçlü bir stok soğutucu. 214xt,ag400 altı bir soğutucu alma downgrade olur.

Bilmediğin işlere bulaşma dostum..

@emiliano, o soğutucunun kendi sorunu. Size özel bir durum değil. Bütçeniz nedir? SE-214-XT ARGB öneririm. İşlemciniz tam yükte en fazla 69 - 71 dereceye çıkacaktır.
hocam neden öyle dedin o arkadaşın paylaştığı fan kötü mü?
12cm fan 4 boru var iyi gibi geldi bana almayı düşünüyordum o fiyata daha iyisi yok gibi.

Geri