la oglum hızlı al zamlar gelıor cabukkElimde 2000 TL mevcut hem kulaklık hem klavye alacağım kulaklık olarak Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyorum. Kulaklık amazonda 1332 TL. Klavye için 700 TL kalıyor. Bu fiyata klavye önerilerinizi bekliyorum. Önerileriniz için teşekkürler.
Elimde 2000 TL mevcut hem kulaklık hem klavye alacağım kulaklık olarak Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyorum. Kulaklık amazonda 1332 TL. Klavye için 700 TL kalıyor. Bu fiyata klavye önerilerinizi bekliyorum. Önerileriniz için teşekkürler.
bu fiyata önerebileceğiniz tam boyutlu klavye var mı?
Maalesef yok tam klavyelerle ilgilenmiyorumbu fiyata önerebileceğiniz tam boyutlu klavye var mı?
O kulakllığı hepsiburadada merhaba75 kuponuyla 865 tl ye alabiliorsunElimde 2000 TL mevcut hem kulaklık hem klavye alacağım kulaklık olarak Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyorum. Kulaklık amazonda 1332 TL. Klavye için 700 TL kalıyor. Bu fiyata klavye önerilerinizi bekliyorum. Önerileriniz için teşekkürler.
930 liraydı ne ara 1300 olduElimde 2000 TL mevcut hem kulaklık hem klavye alacağım kulaklık olarak Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyorum. Kulaklık amazonda 1332 TL. Klavye için 700 TL kalıyor. Bu fiyata klavye önerilerinizi bekliyorum. Önerileriniz için teşekkürler.