Çözüldü✓ PC Açtıktan sonra 3 4 dk sonra mavi ekran veriyor

Reaksiyon skoru
24
Merhaba aylardır pcmde mavi ekran hatası var ve çözemedim yeni ssd aldım ramleri mem test yaptım hala sorunu bulamadım şöyle bir şey daha var pcyi açıp oyun açarsam arka plana pc mavi ekran vermiyor çok saçma bir olay pcyi açıp direk valheim oyununu açıyorum saatlerce kullanabiliyorum mavi ekran almıyorum sorun ne olabilir artık bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

bileşenlerin tam listesini paylaşabilirmisin nasıl bir sistem hangi parçalar vs var bilmemiz gerekiyor.

bileşenlerin tam listesini paylaşabilirmisin nasıl bir sistem hangi parçalar vs var bilmemiz gerekiyor.
1050Tİ Ryzen 3500X B350M Pro VD Anakart 16 gb ram ama ramlarin biri 2800mhz biri 3200mhz ama uzun süredir böyle kullanıyorum

1050Tİ Ryzen 3500X B350M Pro VD Anakart 16 gb ram ama ramlarin biri 2800mhz biri 3200mhz ama uzun süredir böyle kullanıyorum
ramlerin birini söküp pcyi çalıştırıp deneyebilirimisin uyumsuzluk bazen çıkarabiliyor biri tekir biri bekir olunca. biri bozuluyor sistemi allak bullak edebiliyor. sırası ile birini dene sonra çıkarıp diğerin dene. birde psu marka model w sertifika vs değerleri nasıl?

ramlerin birini söküp pcyi çalıştırıp deneyebilirimisin uyumsuzluk bazen çıkarabiliyor biri tekir biri bekir olunca. birde psu marka model w sertifika vs değerleri nasıl?
Coolermaster 600W 80+ ama 5 senedir aynı psu sıkıntı olur mu değiştirmeyi düşünmüyorum da sistemi yükselticem sorunu bulup psuyu 2018 de aldım

Coolermaster 600W 80+ ama 5 senedir aynı psu sıkıntı olur mu değiştirmeyi düşünmüyorum da sistemi yükselticem sorunu bulup psuyu 2018 de aldım
önce dediğim gibi biosu resetle (CLRCMOS) daha sonra tek ram tak dene sonra diğer rami yine biosu resetleyip dene. psu'un gayet yeterli kaliteli klasmanda.

Ramlerden dolayı büyük ihtimal uçlarını silgiyle bastırmadan sil tak

bios sıfırlama pcde birşeyler silmez değil mi
Hayır silmez.

Mavi ekran aldığınızda hatanın kodunu öğrenirseniz hem daha rahat yardımcı oluruz hem de kendiniz araştırabilirsiniz. Hata kodunu bulabileceğiniz bölümü görsel olarak ekliyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    72.4 KB · Hit: 54
Hayır silmez.

Mavi ekran aldığınızda hatanın kodunu öğrenirseniz hem daha rahat yardımcı oluruz hem de kendiniz araştırabilirsiniz. Hata kodunu bulabileceğiniz bölümü görsel olarak ekliyorum.
buna baktım da sürekli farklı bir şey yazıyor araştırıyorum hep değişik şeyler çıkıyor tekrar aldığımda mavi ekran ssini atarım

ramlerin birini söküp pcyi çalıştırıp deneyebilirimisin uyumsuzluk bazen çıkarabiliyor biri tekir biri bekir olunca. biri bozuluyor sistemi allak bullak edebiliyor. sırası ile birini dene sonra çıkarıp diğerin dene. birde psu marka model w sertifika vs değerleri nasıl?
Merhaba ramleri tek tek bios resetleyip denedim ikisinde de mavi ekran verdi birinde Kernel coap creaption tarzı bir şey yazdı hata kodunda yetişemedim tam ne yazdığını da hatırlamıyorum diğerinde ise resimde attığımı yazdı

Ekler

• WhatsApp Image 2023-06-03 at 14.44.58.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-03 at 14.44.58.jpeg
    905.8 KB · Hit: 47
Merhaba ramleri tek tek bios resetleyip denedim ikisinde de mavi ekran verdi birinde Kernel coap creaption tarzı bir şey yazdı hata kodunda yetişemedim tam ne yazdığını da hatırlamıyorum diğerinde ise resimde attığımı yazdı
Kernel Mode Heap Corruption gibi bişey mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,096
Üyeler
184,389
Son üye
cyhn_
Geri