Çok fazla Kadir mısıroğlu izlemiş.İroni yapıyor güyya...
Çok fazla Kadir mısıroğlu izlemiş.İroni yapıyor güyya...
Keşke 35 40 olsabu ay sonu 30 olcak
la olum şu seçimden beridir halka mı laf söyleyeyim başarısız muhalefete mi laf söyleyeyim yemin ederim depresyona girdim artık aklım almıyor 20 senedir ülkenin başında 3 5 bişi yapmış ülkede anca 20 yılda yaptığı bütün yolların parasını bizden almasına rağmen hala geçerken para ödüyoruz bunu anlatınca fetöcü hain ilan ediliyorum ulan ben pc alıcam diye ekonomist oldum sanayide anam ağladı anca alabildim bir pc bu ülkede cidden birşeye sahip olmak çok zor ama anlamıyorum hala millet memnunsa ne anlatsam boş kanka kader diyip geçiyorum kendime bakıyorum artık şu üni sınavıda geçsin de eğer kazanamazsam almanyada akrabağlar var sığınma talebinde bulunucam gidicem bu ülkeden her şey müstehak ** ülkesineYoo? Kader böyle değil. Bu olana düm düz kafayı kullanmadan oy kullanmak denir..
keşke şöyle 50 falan olsa da kolay hesaplasak bari belki sanayide hergün anası ağlayıp ay sonunu nasıl getireceğini düşünen adam ipliği bile yurt dışından gelen götündeki donu bile 234897234987234978 lira olunca uyanır belki çok sanmıyorum amaKeşke 35 40 olsa
Belli oluyor.Çok fazla Kadir mısıroğlu izlemiş.![]()
çok doğru söylemiş ama, orta asyada ki türkler gayet zeki, biz göç ederken beyimizi orta asyada bırakıp göç etmişiz demekki..Az bile söylenmiş bu millete
Olsun, 500 lira olsun da açlıktan ölürken fark ederler belki neyin ne olduğunu.Dolar aralık ayında 40-50 olabilir
Yok yine farketmezler bu halkın cahilliği hafife almayın benceOlsun, 500 lira olsun da açlıktan ölürken fark ederler belki neyin ne olduğunu.
12 seçim kaybetmiş adayı tekrardan aday gösterip sonra kaybedince beni atıp ½60 ı aptaldır halkın dersiniz anekonomi gözlerdeki ışıltıdır
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Az bile söylenmiş bu millete
Alıntıyı görüntüle
Yol yakınken gürcistan pasaportsuz alıyormuş, gitsek mi?Yok yine farketmezler bu halkın cahilliği hafife almayın bence
ordan nereye geçiliyo kiYol yakınken gürcistan pasaportsuz alıyormuş, gitsek mi?![]()