UEFI CMS YAPTIM PC EKRAN GELMİYOR

Yok hiçbir şekilde ekran gelmiyor PC ye bir şey olmuş olsa dicem altı üstü bir şey değiştirdim PC yi daha 3,4 defa kullandım yeni topladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

image.jpg

image.jpg

Yok hiçbir şekilde ekran gelmiyor PC ye bir şey olmuş olsa dicem altı üstü bir şey değiştirdim PC yi daha 3,4 defa kullandım yeni topladım
Kasadan kapatıp yeniden aç bakalım hocam. Gene gelmezse BIOS Flashback'i nasıl yapacağını tekrardan yazayım.

BİOS'dan değiştirdiğin ayarları SS atar mısın?

Ekran gelmiyor hocam nasıl atayım değiştirdiğim ayar sadece uefi yazıyordu onu cms yaptım anlık ekran gitti gibi oldu dondu öyle ekran res tuşuna basıp PC yi tekrar başlattım ekran gelmiyor böyle siyah kalıyor ekran kartı daha 1,2 defa kullanıldı fanları dönüyor şu an

Yok hocam düzelmiyor
1) Öncelikle flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirin hocam.
2) Biçimlendirdikten sonra https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-P-WIFI/support buradan 7D78v15 BIOS'unu indirin. İndirdikten sonra klasöre çıkartın. E7D78AMS.150 dosyasının adını MSI.ROM yapın. Yaptıktan sonra flash belleğin içine atın.
3) Attıktan sonra flash belleği işaretlemiş olduğum 9 numaralı yere tak. Ondan sonra BIOS Flashback düğmesine bir kez basman yeterli, ışık yanıp sönmeye başlayacak. Söndükten sonra sistemi çalıştır.
Ekran Görüntüsü (501).jpg

1) Öncelikle flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirin hocam.
2) Biçimlendirdikten sonra https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-P-WIFI/support buradan 7D78v15 BIOS'unu indirin. İndirdikten sonra klasöre çıkartın. E7D78AMS.150 dosyasının adını MSI.ROM yapın. Yaptıktan sonra flash belleğin içine atın.
3) Attıktan sonra flash belleği işaretlemiş olduğum 9 numaralı yere tak. Ondan sonra BIOS Flashback düğmesine bir kez basman yeterli, ışık yanıp sönmeye başlayacak. Söndükten sonra sistemi çalıştır. Alıntıyı görüntüle
Flash bellekte windows10 vardı rufus ile o sebepten İSO olarak mevcut diski sıfırlayıp normal flash haline getirdikten sonra mı biçimlendireyim yoksa bu halde mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

image.jpg

Flash bellekte windows10 vardı rufus ile o sebepten İSO olarak mevcut diski sıfırlayıp normal flash haline getirdikten sonra mı biçimlendireyim yoksa bu halde mi?
Flash bellek kaç GB? Eğer 32 GB ve altıysa Bu Bilgisayar kısmından flash belleğe sağ tıklayarak Biçimlendir yazana bas. Oradan FAT32'yi seçip diski biçimlendir. Eğer 64 GB ve üstü ise RUFUS üstünden Önyükleme Seçimini FreeDOS olarak ayarla. Ondan sonra hiçbir şeye dokunmadan başlat de.

windows kurulu olan flashi fat32 olarak biçimlendirdim ama şu an normal flash değil iso şeklinde flash diski sıfırlamadım yani onun içine attım dosyayı
Şuan belleği biçimlendirdin mi biçimlendirmedin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,888
Üyeler
183,181
Son üye
ensr
Geri