Lgoyü
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 739
Beni gayet tatmin editor basış şekline göre ses değişiyor elbette ama çok sesli değil ama bastığını hissedebiliyorsunsesi nasıl hocam sarının
Beni gayet tatmin editor basış şekline göre ses değişiyor elbette ama çok sesli değil ama bastığını hissedebiliyorsunsesi nasıl hocam sarının
Başka bir öneri gelmezse büyük ihtimal sizin dediğinizi alacağım.Beni gayet tatmin editor basış şekline göre ses değişiyor elbette ama çok sesli değil ama bastığını hissedebiliyorsun
latency'leri nedir hocam biliyor musunuz?![]()
[TRY2,782.69~2968.23] GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuş Üçlü Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcılı Gateron Anahtar XDA Profili PBT Tuş Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesi Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve o
GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuşlu Triple Mod Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcı ile Gateron Switch XDA Profil PBT Anahtar Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesitr-m.banggood.com
Çok kaliteli bir klavye bu fiyat bandında en iyilerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
[TRY2,498.85~2616.45] GAMAKAY LK67 Mekanik Klavye 67 Tuş RGB Gateron Anahtarı Değiştirilebilir 65% Programlanabilir Üç Mod Kablolu bluetooth 5.0 2.4GHz NKRO PBT XDA Profili Kaplama Oyuncu Klavyesi Döndürme Düğmesi Özel Klavye Bilgisayar Çevre Birimle
GAMAKAY LK67 Mechanical Keyboard 67 Keys RGB Gateron Switch Hot Swappable 65% Programmable Triple Mode Wired bluetooth 5.0 2.4GHz NKRO PBT XDA Profile Keycaps Gaming Keyboard with Rotate Button Custom Keyboardtr-m.banggood.com
Ek olarak bunu da öneririm.
![]()
[TRY2,782.69~2968.23] GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuş Üçlü Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcılı Gateron Anahtar XDA Profili PBT Tuş Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesi Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve o
GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuşlu Triple Mod Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcı ile Gateron Switch XDA Profil PBT Anahtar Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesitr-m.banggood.com
Çok kaliteli bir klavye bu fiyat bandında en iyilerden.
![]()
[TRY2,498.85~2616.45] GAMAKAY LK67 Mekanik Klavye 67 Tuş RGB Gateron Anahtarı Değiştirilebilir 65% Programlanabilir Üç Mod Kablolu bluetooth 5.0 2.4GHz NKRO PBT XDA Profili Kaplama Oyuncu Klavyesi Döndürme Düğmesi Özel Klavye Bilgisayar Çevre Birimle
GAMAKAY LK67 Mechanical Keyboard 67 Keys RGB Gateron Switch Hot Swappable 65% Programmable Triple Mode Wired bluetooth 5.0 2.4GHz NKRO PBT XDA Profile Keycaps Gaming Keyboard with Rotate Button Custom Keyboardtr-m.banggood.com
Ek olarak bunu da öneririm.
Emin ol fn tuşları çok lazım oluyor o yüzden %75 çok daha iyilatency'leri nedir hocam biliyor musunuz?
Fn tuşlarını zaten kullanabiliyorsunuz hocamEmin ol fn tuşları çok lazım oluyor o yüzden %75 çok daha iyi
Rahat kullanamıyorsunuz amaFn tuşlarını zaten kullanabiliyorsunuz hocam
evet hocam onlara baktım fakat orada yer almayan bazı klavyeler var belki kullanan arkadaşlar vardır diye bu konuyu açtım. Kablolu klavyelerin çoğu düşük latency değerlerine sahip belki kablosuz da aynı şekilde iyi değerler veren klavyeler vardır.Hocam düşük latency klavye arıyorsanız rtings e girip oradan klavyelerin latency değerlerine bakıp Türkiye fiyatlarına bakabilirsiniz.
Örnek olarak ben bir tane söyleyeyim. Corsair k65 Mini RGB. 0.1 ms gecikmesi var. Yani yok diyebiliriz.
Gamebooster bir ürün bu fiyata alınmaz.rgb cok iyi ama tek sorun makro destegi yok![]()
Gamebooster G918 Fıre Storm Uyumlu Rgb Red Swıtch Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamebooster G918 Fıre Storm Uyumlu Rgb Red Swıtch Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ama rengi çok güzelGamebooster bir ürün bu fiyata alınmaz.
öneriniz var mı hocam?Gamebooster bir ürün bu fiyata alınmaz.