Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

Benim düşüncem şu ki Türkiye nüfusu köydeki insanlardan dolayı bu kadar arttı mesela annem Trabzonlu ve 10 kardeşler peki neden doğuda çok doğuruyorlar dicek olursan tarla işine hayvanlara bakacak insan lazım oluyor doğudakiler de o yüzden işlere yardımcı olsunlar diye çocuk yapıyorlar.

Silinsin...

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Big mac index, sagp, hangi endekse bakarsan bak göreceksin, doların düşmesini bekleyen kardeşim
Artık doların düşmesini beklemiyorum ki kaç kere baktım o yazıyı nereden düzenleyeceğimi bulamadım. Bir esnaf olarak durumum zaten iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Big mac index, sagp, hangi endekse bakarsan bak göreceksin, doların düşmesini bekleyen kardeşim
Ayrıca Yunanların ekonomisi bizden kötü sen ne diyorsun?

Artık doların düşmesini beklemiyorum ki kaç kere baktım o yazıyı nereden düzenleyeceğimi bulamadım. Bir esnaf olarak durumum zaten iyi.

Ayrıca Yunanların ekonomisi bizden kötü sen ne diyorsun?
Cahil işte ekonomik büyüklüğü big mac fiyatına bağlı Zannediyor gayri safi yurtiçi hasılamız Yunanistan’ın 5 katı

Ben sana uluslararası kuruluşların yayınladığı pariteleri gösterip Türkiye'nin geride olduğunu söylüyorum sen bana karşı olarak sadece ekonomisi bizden kötü diyorsun :unsure:
Lan zır cahil alım gücüyle ekonomik büyüklük bambaşka şeyler

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Silinsin...

Cahil işte ekonomik büyüklüğü big mac fiyatına bağlı Zannediyor gayri safi yurtiçi hasılamız Yunanistan’ın 5 katı
İstediğin kadar anlat anlamaz bunlar. Kıçı kırık Yunanistan bizden iyi diyor🤦

Ben sana uluslararası kuruluşların yayınladığı pariteleri gösterip Türkiye'nin geride olduğunu söylüyorum sen bana karşı olarak sadece ekonomisi bizden kötü diyorsun :unsure:
Türkiye her yönden Yunanlarsa üstün.

Yunanların alım gücü bizden iyi diyorsun yani?:D

Huzur içinde yaşamanın az nüfusa bağlı olduğunu bildikleri için.

İstediğin kadar anlat anlamaz bunlar. Kıçı kırık Yunanistan bizden iyi diyor🤦

Türkiye her yönden Yunanlarsa üstün.

Yunanların alım gücü bizden iyi diyorsun yani?:D
Dostum alım gücü veya insan hakları vs konularda bizden öndeler abartma ekonomi olarak konuşuyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,071
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri