Mc Tek Oyunculuda Çok Kasıyor?

efeats

80+
Reaksiyon skoru
10
Açtığım serverda shader kullansam bile kasmıyor ancak tek oyunculuda normal halinde bile hayvan gibi kasıyor.Arkadaşımda shader felan kullanmıyor serverde ama onunkide serverde kasmayıp tek oyuncuda baya bi kasıyor.Ne yapabiliriz?

Bende de aynı şey oluyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum, serverda dünya sunucu tarafından yükleniyor. Tekli oynadığınızda tüm yük tamamıyla bilgisayarınıza kalıyor tahminimce. Optifine ve Sodium gibi eklentiler kullanabilir veya ilgili videolara bakabilirsiniz.

Bende de aynı şey oluyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum, serverda dünya sunucu tarafından yükleniyor. Tekli oynadığınızda tüm yük tamamıyla bilgisayarınıza kalıyor tahminimce. Optifine ve Sodium gibi eklentiler kullanabilir veya ilgili videolara bakabilirsiniz.
Sunucuya girincede chunkları siz yüklersiniz sunucu chunkları kaydeder

sunucu benim pcden ram yiyor zatende o yüzden sunucuda kasmıyormuş pc mcye sınjırlı ram yolluyormuş şimdi sınırı biraz arttırdım ve artık kasmıyor yinede cevap için sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sunucuya girincede chunkları siz yüklersiniz sunucu chunkları kaydeder
sunucu benim pcden ram yiyor zatende o yüzden sunucuda kasmıyormuş pc mcye sınjırlı ram yolluyormuş şimdi sınırı biraz arttırdım ve artık kasmıyor yinede cevap için sağol

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl arttirdiniz bende de çok kasiyordu bugün tek oyunculu dünya oluşturunca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,431
Üyeler
186,485
Son üye
chainfoot
Geri