Çözüldü✓ HP Victus 15 FB0025NT Witcher 3 sorunu

Soukcay

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba , ben 8 haziranda tam da dolar çıldırmadan önce 16.400 tl ye bu laptopu aldım , windowsu kurduktan sonra oyunları indirdim msi after burner ile baktığımda witcher 3 dışındaki (forza horizon 4 , apex legends , rdr 2 ) oyunlarda olması gereken şekilde değerler veriyordu fakar witcher da 30 fps civarında geziyordu bir kaç ayar değiştiriyorum 20 civarına düşüyordu sebebini baya araştırdım fakat bulamadım . sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok diğer oyunlarda ve genel kullanımda hiç bir sıkıntı olmaamsına rağmen witcher da böyle bir sıkıntı olması garip , yardımcı olursanız sevinirim .

bilgisayar bu : https://www.trendyol.com/hp/victus-...a-p-645935643?boutiqueId=61&merchantId=106740

merhaba , ben 8 haziranda tam da dolar çıldırmadan önce 16.400 TL ye bu laptopu aldım , windowsu kurduktan sonra oyunları indirdim msi after burner ile baktığımda witcher 3 dışındaki (forza horizon 4 , apex legends , rdr 2 ) oyunlarda olması gereken şekilde değerler veriyordu fakar witcher da 30 fps civarında geziyordu bir kaç ayar değiştiriyorum 20 civarına düşüyordu sebebini baya araştırdım fakat bulamadım . sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok diğer oyunlarda ve genel kullanımda hiç bir sıkıntı olmaamsına rağmen witcher da böyle bir sıkıntı olması garip , yardımcı olursanız sevinirim .

bilgisayar bu : https://www.trendyol.com/hp/victus-...a-p-645935643?boutiqueId=61&merchantId=106740
hangi ayarlarda ultra ayarlarda ise 30fps vermesi normal

merhaba , ben 8 haziranda tam da dolar çıldırmadan önce 16.400 TL ye bu laptopu aldım , windowsu kurduktan sonra oyunları indirdim msi after burner ile baktığımda witcher 3 dışındaki (forza horizon 4 , apex legends , rdr 2 ) oyunlarda olması gereken şekilde değerler veriyordu fakar witcher da 30 fps civarında geziyordu bir kaç ayar değiştiriyorum 20 civarına düşüyordu sebebini baya araştırdım fakat bulamadım . sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok diğer oyunlarda ve genel kullanımda hiç bir sıkıntı olmaamsına rağmen witcher da böyle bir sıkıntı olması garip , yardımcı olursanız sevinirim .

Merhaba dostum! Öncelikle ben Yiğit ve seninle aynı bilgisayarı kullanıyorum Victus da en iyi performans için bilgisayarını şarja tak ve fps farkını gör valorantta 144 alıyorken 350 ye çıkıyor sende dene.

yüksek orta ve düşük ayarlarda 36 ila 25 arası veriyor , bazen daha da düşüyor ama başka herhangi bir konuda bilgesayrada bu kadar performans düşüklüğü görmedim , sadece witcher 3 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dostum! Öncelikle ben Yiğit ve seninle aynı bilgisayarı kullanıyorum Victus da en iyi performans için bilgisayarını şarja tak ve fps farkını gör valorantta 144 alıyorken 350 ye çıkıyor sende dene.
ilk aklımıza gelen o oldu arkadaşlarımla onu da denedik ama fark olmuyor saol cevabın için

yüksek orta ve düşük ayarlarda 36 ila 25 arası veriyor , bazen daha da düşüyor ama başka herhangi bir konuda bilgesayrada bu kadar performans düşüklüğü görmedim , sadece witcher 3 de

ilk aklımıza gelen o oldu arkadaşlarımla onu da denedik ama fark olmuyor saol cevabın için
Dostum bilgisayarın windows kaç?

win 11 ama lisanslı key kullanmıyorum kmspico dan etkinleştirdim windowsu etkiler mi bilmem
Kanka bende hiç sorun çıkmadı fakat şunu dene güncelleme olduğu zaman bilgisayarını fişe tak ve güncelle yeniden başlat yap düzelebilir ilk güncellensin sonra yeniden başlasın.

win 11 ama lisanslı key kullanmıyorum kmspico dan etkinleştirdim windowsu etkiler mi bilmem
Muhakkak az da olsa etkisi olur, arka planda çalışıyor KMSpico. Sistem dosyalarına sızıyor. Asla 3. şahıs program indirmeyin etkinleştirme için.

DX 12'de açmayın Witcher 3'ü, DX 11'de açın. Ayarları da yüksekten yukarı çıkarmayın.
denemediğim tek şey dx 11 almaktı , şu an sakarya belediyesi mükemmel olduğu için elektririkler yok gelir gelmez denerim

Muhakkak az da olsa etkisi olur, arka planda çalışıyor KMSpico. Sistem dosyalarına sızıyor. Asla 3. şahıs program indirmeyin etkinleştirme için.
biliyorum şu an hem pek vaktim olmadığından hem de tembelliğimden key alıp uğraşmadım , yakın zamanda hallederim tedbir için saol

witcher 3 oyunu rtx oynanmıyor. RTX ayarlarından herhangi birisi açık mı kontrol et. Hazır ayarlardan yüksek veya orta ayara alıp öyle dene hiçbir şeyi değişmeden

Geri