Yardım Zombie Army 4 Ses Sorunu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,425
Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum, Epic Games'ten aldım. Oyunu oynarken kulaklıkla/kulaklıksız silah sıkma sesleri ve önümden koşarak gelen özel zombilerin sesi da sadece sol taraftan geliyor ve bu da çok rahatsız ediyor. Oyun çok sardığı için 2 saat oynadım ama ses düzgün gelse çok daha zevk alırım. Oyunun launcherında DX12 ve VULKAN seçme ekranı var VULKAN seçince oyun açılmadan direk kapanıyor error raporu veriyordu bu sebepten DX12 ile oynuyorum bununla ilgisi var mıdır? Oyun içinden konu ile ilgili ses ayarı yok. Launcherdan yapabileceğim bir şey var mı?

Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum, Epic Games'ten aldım. Oyunu oynarken kulaklıkla/kulaklıksız silah sıkma sesleri ve önümden koşarak gelen özel zombilerin sesi da sadece sol taraftan geliyor ve bu da çok rahatsız ediyor. Oyun çok sardığı için 2 saat oynadım ama ses düzgün gelse çok daha zevk alırım. Oyunun launcherında DX12 ve VULKAN seçme ekranı var VULKAN seçince oyun açılmadan direk kapanıyor error raporu veriyordu bu sebepten DX12 ile oynuyorum bununla ilgisi var mıdır? Oyun içinden konu ile ilgili ses ayarı yok. Launcherdan yapabileceğim bir şey var mı?
4 Hazirandan berri cevap bulamaman üzücü

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
benimde adım Melike ise ben senin sorununu çözecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üzülme

belki sorununu çözer
Sağol ama sorun sesin hiç olmaması değil. Olsa bile deneyemem bulut oyun platformundan oynadığım için dosya erişimi vs yok. Oyunun kendisi mi böyle diye düşünmeye başladım. Steam topluluğuna bakacam belki orada bir şey vardır

Sağol ama sorun sesin hiç olmaması değil. Olsa bile deneyemem bulut oyun platformundan oynadığım için dosya erişimi vs yok. Oyunun kendisi mi böyle diye düşünmeye başladım. Steam topluluğuna bakacam belki orada bir şey vardır
oyunu bulut üzerinden oynasanda gene dosyaları senin diskinde duruyor doğru mu

• Beğen
Ses ayarlarını kontrol ettiniz mi?
Bu arada oyunu biliyorum çok eğlenceli, arkadaşlarla oynamalık :)

• Beğen
oyunu bulut üzerinden oynasanda gene dosyaları senin diskinde duruyor doğru mu
Bana yansıtılan bilgisayarda oluyor benin indirmeme gerek yok indirem de bir şey olmuyor.

Ses ayarlarını kontrol ettiniz mi?
Bu arada oyunu biliyorum çok eğlenceli, arkadaşlarla oynamalık :)
Kontrol ettim tüm her şeyi değiştirdim, sıfırladım bir şey olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,894
Üyeler
186,551
Son üye
KuaNTuRK
Geri