8GB RAM Yetersiz Artık.

Uzun zamandır yetmiyordu aslında, ama o kadar sorun yaratmıyordu. Ama şimdilerde 13 GB ram kullanan oyunlar bile olduğu için oyunlarda takılmalar yaşanıyor. Mesela BattleField 1 64 kişilik bir oyunda 8 GB ram büyük bir sorun.
Bütçesi yetmeyenler White Ravens'in dediği gibi indirimleri yakalmaya çalışabilirler. Mesela ben de indirim olan bir kaynak söyleyeyim, Mediamarkt ara sıra Adata XPG 8GB 3000mhz ramleri 259 TL'ye düşürüyor.

Call of Duty: WWII oynadım geçen gün arkada Spotify açık sadece 13 gb RAM kullandığına yemin edebilirim.
boşa yemin etmeye gerek yok hocam bende oynadım baya sömürüyor.

Anakart'ı 16 GB destekleyemeyenler var.

Exam: Erol Taş. :D

beni bşver sistemimde corsair in 3000 mhz rami var bunun aynısından almak mı zorundayım yoksa farklı alabilirmiyim 16 gb yükseltcemde
Aynısından almanda fayda var. Farklı ramlerin ufak da olsa uyumsuzluk yapma ihtimali var.

Uzun zamandır yetmiyordu aslında, ama o kadar sorun yaratmıyordu. Ama şimdilerde 13 GB RAM kullanan oyunlar bile olduğu için oyunlarda takılmalar yaşanıyor. Mesela BattleField 1 64 kişilik bir oyunda 8 GB RAM büyük bir sorun.
Bütçesi yetmeyenler White Ravens'in dediği gibi indirimleri yakalmaya çalışabilirler. Mesela ben de indirim olan bir kaynak söyleyeyim, Mediamarkt ara sıra Adata XPG 8GB 3000mhz ramleri 259 TL'ye düşürüyor.
aynn şu d10 dimi

Bakalım nolcak 5 6 sene sonra herhalde 32gb konuşulcak

İyi yapmışsın, kaçırılmaması gereken bir fırsat :)
1593377872780.webp

Üzdü 269'a almışım :( .

Geri