Monitörü açıyorum ilk sinyal yok diyor sonra güç tasarrufu diyor.Hdmı diye seçeceğim bir yer yok ekran kararıyor direko SSD Veya HDD Bağlamak İiçin
Monitörün bi Menüsü Olur Ordan Seçmeniz LazımMonitörü açıyorum ilk sinyal yok diyor sonra güç tasarrufu diyor.Hdmı diye seçeceğim bir yer yok ekran kararıyor direk
Monitör menüsü açıksa bile gözükmüyor. Herhangi bie menü açılmıyorMonitörün bi Menüsü Olur Ordan Seçmeniz Lazım
Televizyona denedim en son o da olmadı algılamadiKabloyu Hem Monitörden ve Bilgisayardan Çıkarıp Tekrar Takın Otomatik Olarak Görmesi Lazım Monitör
Sanırım yanlış yere sokuyor musum bir tane daha hdmı girişi var ama koruyucusu varmış gormemisimHdmı yı Ekran Kartınamı Takıyorsun Yoksa Anakarta Mı
kanka bios pilini sıfırlayıp deneyebilirsin psu 24 pin kablosunu cıkarıp tak falan yapıp ve dendiği gibi ekran kartına takılıysa anakarta takıp denenebilirGörüntülü falan yardım edicek birisi varsa discorttan iletişime gecebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım yanlış yere sokuyor musum bir tane daha hdmı girişi var ama koruyucusu varmış gormemisim