🔥İndirim 490 TL (ücretsiz kargo) TMO Ayçiçek Yağı Pet 5 lt x 4 Adet

+30 TL verip teneke almak mantiklimi? Kargoda patlatmazlar demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TMO da her zaman uygun oluyor bizim burada TMO var aslında arayıp sormak lazim

Migros TMO'dan çok daha uygun olabiliyor. Petrol ofisi uygulamasından migros için 250/25 TL indirim kodu veriyor + money kampanyası ile ayçiçek yağı kampanyasına katılarak (kampanya yaratarak) +20 tl veya üzeri feedback kazanabiliyorsunuz + banka /kredi kartı kampanyalarını takip ederseniz oradan'da bonus kazanabilirsiniz.

Marka takıntısı olmayan migros yağı alabilir, marka takıntısı (sağlık) bakımından olan migros'un kampanyalarını ara ara takip ederek bilindik markaların indirimlerini yakalayabilir.

Birkaç gün önce yudum ayçiçek yağı 2 li alıma tanesi 129 TL'idi. Tabi şuan ne olur bilemem.

Migros TMO'dan çok daha uygun olabiliyor. Petrol ofisi uygulamasından migros için 250/25 TL indirim kodu veriyor + money kampanyası ile ayçiçek yağı kampanyasına katılarak (kampanya yaratarak) +20 TL veya üzeri feedback kazanabiliyorsunuz + banka /kredi kartı kampanyalarını takip ederseniz oradan'da bonus kazanabilirsiniz.

Marka takıntısı olmayan migros yağı alabilir, marka takıntısı (sağlık) bakımından olan migros'un kampanyalarını ara ara takip ederek bilindik markaların indirimlerini yakalayabilir.

Birkaç gün önce yudum ayçiçek yağı 2 li alıma tanesi 129 TL'idi. Tabi şuan ne olur bilemem.
Kardeşim iyi hoşta a101 de ki Vera bile motor yağı gibi kokuyor. TMO dan almak daha mantıklı. Daha uyguna alacağiz diye sağlimizdan olmaya gerek yok bence

Fiyat güzel alınır arkadaşlar. Bilmeyenler için TMO(Toprak Mahsulleri Ofisi) güvenilirdir. Geçenlerde bende Migrostan 129₺ 'ye Yudum aldım Geçen yıl stokladığım 70-80 Liraya aldığım yudumlarda yeni son tenekeye geçtim :)

Tmo candır patlarsa kabul etmem olur biter sonuçta yağ

Kardeşim iyi hoşta a101 de ki Vera bile motor yağı gibi kokuyor. TMO dan almak daha mantıklı. Daha uyguna alacağiz diye sağlimizdan olmaya gerek yok bence
Özellikle belirttim yudum, orkide vb. gibi yağlar ara ara indirime giriyor diye. Evet genel olarak sağlık açısından bilindik marka olmalı katılıyorum. :)

Kargo ücretsiz yazıyor fakat 39TL kargo ekliyor bende.

1.jpg

Geri