IPHONE 14 PRO KASMA SORUNU

MehmetxS

80+
Reaksiyon skoru
6
Telefonu alalaı 10 gün civarı oldu ilk 2 3 gün bir sıkıntı yaşamadım fakat son 3 gündür instagram twitter ve bazi ana ekran kaydırmalarında kasmalar yaşıyorum fakat ekran kaydını açınca kasma gözle görülebilir bir şekilde gidiyor ve daha akıcı oluyor neden böyle oluyor lütfen yardım edin.

Güncellemeleri yaptınız mı?

Iph 14 kullanıcısıyım, işimden dolayı arka planda çok uygulama kalıyor bende bile böyle bir sorun yok isterseniz telefonu sıfırlayıp tekrar güncelleyin.

Evet telefon güncel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu da sıfırladım fakat yine aynı
Apple telefonlara çok aman aman yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum. Apple ile iletişime geçip çözmeyi ummanız, çözemediğiniz takdirde servise yollamanız daha mantıklı olucaktır.

Apple telefonlara çok aman aman yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum. Apple ile iletişime geçip çözmeyi ummanız, çözemediğiniz takdirde servise yollamanız daha mantıklı olucaktır.
Apple destek ile 3 kez görüştüm testler yaptılar hiçbir sorun olmadığını her şeyin kusursuz olduğunu söylediler. Acaba uygulama kaynaklı bir problem mi

Apple destek ile 3 kez görüştüm testler yaptılar hiçbir sorun olmadığını her şeyin kusursuz olduğunu söylediler. Acaba uygulama kaynaklı bir problem mi
Uygulamalardan kaynaklı bir sorun yoktur diye düşünüyorum ama yine de kullandığın sorun yaşadığın uygulamaları belirtirsen kendi telefonumda deneyebilirim senin için. Bir de ios sürümünü yazarsan senin için daha açık bir cevap verebilirim diye düşünüyorum :)

Geri