Yok hocam teşekkür ederim insanlar müşteri olurken kod isterse veririz. Düşünceniz için teşekkürlerolduğu kadar artık, eğer bana lazım bayağı dersen başlığa senin referansı koyabilirim bana gelmesede olur
rica ederimmmYok hocam teşekkür ederim insanlar müşteri olurken kod isterse veririz. Düşünceniz için teşekkürler![]()
denemek lazımben 1 sene önce üye olmama rağmen kod giriş yap kısmı var yani kod girsem 250tl geliyor mu? garanti kartım var
Alıntıyı görüntüle
Hayır.ben 1 sene önce üye olmama rağmen kod giriş yap kısmı var yani kod girsem 250tl geliyor mu? garanti kartım var
Alıntıyı görüntüle
Başka bankadan gönderim yaptık bizde. Parayı çekti ama şifreler gelmedi garip bir durumHesap açılması için başka bir banka hesabından 1 lira göndermeye çalışıyoruz, ancak gönderemiyoruz. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum, telesekreter "Yapmak istediğiniz işlemi söyleyin" diyor, ben de söylüyorum, "Mobilden gerçekleştirebilirsiniz." diyor. Hesap açılmadığı için mobil uygulamayı kullanamıyorum...
Müşteri temsilcisine direkt bağlanmanın bir yolu var mı?
Hiç gönderemiyoruz işlem ücreti ile beraber iade ediliyor. Müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum.Başka bankadan gönderim yaptık bizde. Parayı çekti ama şifreler gelmedi garip bir durum
Şimdi baktım bende para geri iade olmuş garantinin verdiği ibana gitmemiş para.Hiç gönderemiyoruz işlem ücreti ile beraber iade ediliyor. Müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum.