❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

ben 1 sene önce üye olmama rağmen kod giriş yap kısmı var yani kod girsem 250tl geliyor mu? garanti kartım var
1687791619681.png

Peki son bir şey sorayım. Paracard başvurusunu akşam yapacağım; şimdilik kart sahibi değilim. Ben referans kodumla birilerine kart çıkartırsam, kartım olmamasına rağmen 250 TL bonus alabilecek miyim kişi başına? Yoksa onun için hali hazırda kart sahibi olmak mı lazım?

yapanlar ilk mesajı yada 2.mesajı editlesin adım adım yazsın12 sayfa yazı var herkes haklı olarak soruyor kodlar 2si alınıyor mu nasıl oluyor vs vs diye.

Reklam Amaçlı Paylaşım
İsteyen varsa referans kodu paylaşabilirim bak daha kimseyi davet edemedim 😂 neyse ben buraya referans kodunu yazayım isteyen alır, kod silindi özelden yazabilirsiniz

Hesap açılması için başka bir banka hesabından 1 lira göndermeye çalışıyoruz, ancak gönderemiyoruz. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum, telesekreter "Yapmak istediğiniz işlemi söyleyin" diyor, ben de söylüyorum, "Mobilden gerçekleştirebilirsiniz." diyor. Hesap açılmadığı için mobil uygulamayı kullanamıyorum...
Müşteri temsilcisine direkt bağlanmanın bir yolu var mı?

Hesap açılması için başka bir banka hesabından 1 lira göndermeye çalışıyoruz, ancak gönderemiyoruz. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum, telesekreter "Yapmak istediğiniz işlemi söyleyin" diyor, ben de söylüyorum, "Mobilden gerçekleştirebilirsiniz." diyor. Hesap açılmadığı için mobil uygulamayı kullanamıyorum...
Müşteri temsilcisine direkt bağlanmanın bir yolu var mı?
Başka bankadan gönderim yaptık bizde. Parayı çekti ama şifreler gelmedi garip bir durum

Hiç gönderemiyoruz işlem ücreti ile beraber iade ediliyor. Müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum.
Şimdi baktım bende para geri iade olmuş garantinin verdiği ibana gitmemiş para.

Bu yemeksepeti ve migros kodları ne zaman geliyor?

Geri