kerimdoruk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
1.5 mb indirme hızım var gta ne kadar sürede iner bide gece bilgisayarı açık bıraksam sabahqa kadar inse pcye bişey olurmu
knk gece pcyi açık bıraksam bişe6y olurmuKnk sana tam saat söyliyeyimmi daha yeni indirim 1.6 ile
15 saat civarı olması lazım
Olmaz aga ben sanırım 12 de bıraktım 8 de baktığımıda %55 diknk gece pcyi açık bıraksam bişe6y olurmu
ben full gece indiriyom güç kaynağım iyi diye elektirik gitsede bişey olmuyorknk gece pcyi açık bıraksam bişe6y olurmu
ben full gece indiriyom güç kaynağım iyi diye elektirik gitsede bişey olmuyor
650w bişey olurmuOlmaz aga ben sanırım 12 de bıraktım 8 de baktığımıda %55 di
markası önemli olan 650w sisteme yetiyorsa önemli değil mesela rampage falansa çok güvenme derim650w bişey olurmu
Bir şey olmaz650w bişey olurmu
Everest psu ile 20-30 dan fazla açık bırakmışımdırmarkası önemli olan 650w sisteme yetiyorsa önemli değil mesela rampage falansa çok güvenme derim
Masaüstü knk anakart asus işlemci i5markası önemli olan 650w sisteme yetiyorsa önemli değil mesela rampage falansa çok güvenme derim
Sorun olmaz hocam hikayesini oynamanı öneririm şuan %40 ını bitirdim 1 hafta önce başladım ben650w bişey olurmu
Bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Everest psu ile 20-30 dan fazla açık bırakmışım
Ya 1 günden bir şey olmaz sen en iyisi gece indirmeye başla sabah uyanınca pc yi kapat ve biraz dinlendir ve oyuna başla1.5 mb indirme hızım var gta ne kadar sürede iner bide gece bilgisayarı açık bıraksam sabahqa kadar inse pcye bişey olurmu