❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 500 - 1614 TL

Geçende de bir senheiser kulaklık komik fiyata satılmıştı. 6 senedir stokta çürüyen ürünler dahi olabilir ama bence değer. Tabi bilgililere de sormak isterim QoA Gimlet İemden iyi midir?

Ben GSP 301 almıştım geçen indirimden mikrofonunun ses seviyesi çok az ses çok kısık gidiyor yani, her türlü şeyi denememe rağmen düzeltemedim bunda da olabilir aynı sorun

iem'i tokatlıyor. Bence alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben GSP 301 almıştım geçen indirimden mikrofonunun ses seviyesi çok az ses çok kısık gidiyor yani, her türlü şeyi denememe rağmen düzeltemedim bunda da olabilir aynı sorun

Mikrofonu baya iyi gibi

belki senin şansına sorunlu gelmiştir bendeki taş gibi blackshark v2den iyi kulaklık , şu anda da arctis 7 var gsp301in mikrofonu daha iyi

iem'i tokatlıyor. Bence alınır

Mikrofonu baya iyi gibi
bence de denemeye değer

1169 liraya 500 lira vergilendirme bi tuhaf!

belki senin şansına sorunlu gelmiştir bendeki taş gibi blackshark v2den iyi kulaklık , şu anda da arctis 7 var gsp301in mikrofonu daha iyi
kulaklığa laf etmedim de mikrofon sorununa sinir oldum mikrofonu aşırı yaklaştırınca iyi gidiyor ses

g pro x'den iyi midir?

Satıcının Amazon üzerindeki tüm ilanları: :ROFLMAO:
Screenshot_1.png

Amazon güven kalitesi olsa dahi ben tercih etmezdim açıkcası. Yumurta pişiricisi ve saç düzleştiricisi satan bir mağaza için neden kulaklık sattığına dair 30 tane soru sorarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,688
Üyeler
189,905
Son üye
ome.ozd
Geri