Bir kız tanımadığı birini yakın arkadaşlara niye alır

Reaksiyon skoru
75
Merhaaba arkadaşlar bir kız var instadan bi ara istek atmış neyse kız bazen st lerinde yakın arkadaşlara almış beni bazen kendini falan atıyıo arkada şarkı koyuyo kendi sesini kapatıyo şarkı aöyliyo gibi öyle videolar atıyor neyse ben kızı daha tanımıyok böyle yakın arkadaşlara beni eklemiş at atıyo bazende noraml st atıyo ben uzun zamnadır ilişki yapmadığım içinmi bana böyle geldi yoksa pas gibi bişeymi :D

Merhaaba arkadaşlar bir kız var instadan bi ara istek atmış neyse kız bazen st lerinde yakın arkadaşlara almış beni bazen kendini falan atıyıo arkada şarkı koyuyo kendi sesini kapatıyo şarkı aöyliyo gibi öyle videolar atıyor neyse ben kızı daha tanımıyok böyle yakın arkadaşlara beni eklemiş at atıyo bazende noraml st atıyo ben uzun zamnadır ilişki yapmadığım içinmi bana böyle geldi yoksa pas gibi bişeymi :D
Bir kız ne yaparsa yapsın sanki sana karşı yapıyormuş gibi bir algı uyandırır sende 19 senedir sevgilim yok hiç olmadı bir kız bisey paylaşınca veya yazdığı bir mesajda bana iş mi atıyor diye düşünmüyor diyodum ama senin konuya gelirsek kız dikkat çekmeye çalışıyor olabilir o yüzden alfaligini koru pas verme kendi bisey derse konuş

Sevap işlemek için. Böylece ileride zengin, kaslı, uzun boylu, tipli bir koca bulacak.

Son düzenleme:
Öylesine almıştır sana aşık olduğundan değil kızlar yapar arada böyle.
Ama belli olmaz yinede.

Böyle ilgi isteği kokuyor gibime geldi

Cevap vermeye uğraşma bile, arkadaşlarımdan biliyorum ilgi ve dikkat çekmek için yapılıyor. Sonuçta yakın arkadaşa eklenince hikaye sıralamasında ilk gözüne çarpanlardan biri oluyor.

Emirhan sosyalleşme ile tanışıyor

Kankam o sana sadece pas attığını sanmam, kafaya göre kim bilir daha kaç kişiyi yakın arkadaşa almıştır. Onlardan hangisi dönerse diye bence kısmet bekliyor, tiktok kullanır gibi kullanıyor anlattığına göre. Yani sen istiyorsan bir şeyler yanıt verebilirsin misal baktın olumlu takılırsın kızla. Biraz "ver bna ilgi" kafasında gibi hissediyorum ama sen bilirsin dediğim gibi.

Son düzenleme:
Kankam o sana sadece pas attığını sanmam, kafaya göre kim bilir daha kaç kişiyi yakın arkadaşa almıştır. Onlardan hangisi dönerse diye bence kısmet bekliyor, tiktok kullanır gibi kullanıyor anlattığına göre. Yani sen istiyorsan bir şeyler yanıt verebilirsin misal baktın olumlu takılırsın kızla. Biraz "ver bna ilgi" kafasında gibi hissediyorum ama sen bilirsin dediğim gibi.
Sence cevap vereyimmi kararsız kaldım kız hoşuma gitti :d

Sence cevap vereyimmi kararsız kaldım kız hoşuma gitti :d
İhihi hoşuna gitti demek o zaman açılmanın vakti gelmiş takılırsın en azından, ciddi düşünme kızın karakterini tam bilmeden sonra üzülmeyesin o kafalar genelde daha iyisini bulunca bırakıyor. :D

Kendini yargılamayacak kişileri yakın arkadaşlara ekliyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,828
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri