emirhan22341
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tipsizler mi demek istediniz hocamKendini yargılamayacak kişileri yakın arkadaşlara ekliyordur

Tipsizler mi demek istediniz hocamKendini yargılamayacak kişileri yakın arkadaşlara ekliyordur
Çektiği videolar ile dalga geçmeyecek kişiler demek istemişTipsizler mi demek istediniz hocam![]()
Aslında bunu bende bi ara yapıyodumda kız iyi birine benziyo ondan dolayı bu öyle yapcağını düşünmedim dediğiniz gibi muhtemelen yazmaktan vazgeçtimKanka bu tipler sadece seni yakın arkadaşlara almıyor. Allah bilir en az 100-150 erkek vardır orada. İlgi çekmeye çalışıyor ve kendisine koca adayı arıyor.
Kanka yalnızsan şuan, hikayesine yanıt verebilirsin. Ama çok şey bekleme. Bu tipler öyle sevecek tipler pek olmuyor.Aslında bunu bende bi ara yapıyodumda kız iyi birine benziyo ondan dolayı bu öyle yapcağını düşünmedim dediğiniz gibi muhtemelen yazmaktan vazgeçtim
Bağlanma yani. Konuş, takıl geçKanka yalnızsan şuan, hikayesine yanıt verebilirsin. Ama çok şey bekleme. Bu tipler öyle sevecek tipler pek olmuyor.
Anladım kanka 2-3 yıldır ilişki yapmadım da öylesine yazsam garip olurmu veya herhangi bi storysinden sorulucak bi şey vs onun gibi bişey mi yazayım uzun zamandır bir kıza sohbeti ben açmıyodumda ilk defa olucakKanka yalnızsan şuan, hikayesine yanıt verebilirsin. Ama çok şey bekleme. Bu tipler öyle sevecek tipler pek olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bağlanma yani. Konuş, takıl geç
Var hocam fotolarım öyle yapıcam bir fırsat yakalarsamBeğenmiştir seni foton varmı? veya yazmanı falan bekliyodur beğendiysen yaz
Ortak arkadaşımız yok eski bir arkadaşım şehrimizin pezevenki o takip etmediği için kız bana melek gibi geldi gelişmeleri aktarırım yazarsamtanidiklari da takip ediyordur onlarin gormesini istemedigi seyleri yakin arkadaslarda paylasiyordur
Uzun zamandır ilişki yapmamışsın takılırsın işte ne güzel ne sıkılıyorsun kendini, kız sana olumluysa sorun yok ciddi olmadığınız sürece. Ve kızın kaşar olup olmadığı sürece.Var hocam fotolarım öyle yapıcam bir fırsat yakalarsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortak arkadaşımız yok eski bir arkadaşım şehrimizin pezevenki o takip etmediği için kız bana melek gibi geldi gelişmeleri aktarırım yazarsam
Gerekli testler yapılır hocam sıkıntı yok şuan yeni bi st atması için terikdeyimUzun zamandır ilişki yapmamışsın takılırsın işte ne güzel ne sıkılıyorsun kendini, kız sana olumluysa sorun yok ciddi olmadığınız sürece. Ve kızın kaşar olup olmadığı sürece.![]()
Bence yazmanda bir sakınca yok en son attığı st'den yola çık oradan konu açılır gibi.Gerekli testler yapılır hocam sıkıntı yok şuan yeni bi st atması için terikdeyim![]()
Hocam biraz utangacım ne diyeceğimi bilmiyorum ondan yazıcak sebep bulursam yazarım taktik yok aklımdaBence yazmanda bir sakınca yok en son attığı st'den yola çık oradan konu açılır gibi.