700₺ fiyata birkaç oyun önerisi ?

140 cashback alıyorum demedim ki cs'den kazandığım parayı düşüyorum siz hesabı yanlış anladınız herhalde
Yok hocam ben hesaba bir şey demedim yazdığınızı tam olarak okumadım zaten ondan söyledim. Hata bende kusura bakmayın.

Naysta cashback almak için hesap limitini yükseltmeye yani bu kimlik okutma işlemini yapmaya gerek var mı
Ben kayıt olurken Nays uygulamasına benden istediği bilgileri verdim onun haricinde bir şey yapmadım kartta çıkarmadım

Öncelikle RDR2 yi almanızı şiddetle tavsiye ederim onu yazın kesinlikle yanına bir veya iki tane yüksek bütçeli oyun yazın ona siz karar verin . Ve yanına birde uygun fiyatlı kaliteli oyun önerisi yapabilirim. (Bir çoğu belki halihazırda kütüphanenizde bile olabilir ).
_
1688243930311.png

1688243971821.png

1688244009805.png

1688244074243.png

1688244098705.png

Ekler

• 1688244129697.png
    1688244129697.png
    58.7 KB · Hit: 31
Oyun gerçekten güzel ama ben genelde içinde multiplayer olan ve uzun soluklu oyun arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RDR 2 ve Bannerlord 367₺ fiyata geliyor büyük ihtimal bu oyunların yanına senin önerin ile Uncharted ekleyeceğim toplam 667₺ fiyata dükkânı kapatıyoruz
Aga bannerlord sana güzel gider, hadi rdr2 de canın çektide, 3. büyük oyuna hiiiiç gerek yok. Çıtır çerez oyunlardan yettiği kadar al derim.

Öncelikle RDR2 yi almanızı şiddetle tavsiye ederim onu yazın kesinlikle yanına bir veya iki tane yüksek bütçeli oyun yazın ona siz karar verin . Ve yanına birde uygun fiyatlı kaliteli oyun önerisi yapabilirim. (Bir çoğu belki halihazırda kütüphanenizde bile olabilir ).
_
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ben RDR 2 - Bannerlord - Uncharted konusunda karar kıldım bu oyunlar toplam 667₺ fiyata geliyor eğer kendime ayırdığım bir miktar paranın içinden tekrar oyun alırsam siz önerdiğiniz oyunları gözden geçireceğim teşekkür ederim

Aga bannerlord sana güzel gider, hadi rdr2 de canın çektide, 3. büyük oyuna hiiiiç gerek yok. Çıtır çerez oyunlardan yettiği kadar al derim.
3 oyunda karar kıldım diyebilirim Warband oynarken çok zevk almamıştım belki Bannerlord oyununu oynarken warband gibi bana zevk vermezse iade edip çıtır çerez oyunlara bakabilirim onun dışında ilgimi çeken çok bir oyun kalmıyor büyük yapımlardan bunun haricinde 500GB M2 SSD var depolama sıkıntısı da çekeceğim 😂

Son düzenleme:
Ben RDR 2 - Bannerlord - Uncharted konusunda karar kıldım bu oyunlar toplam 667₺ fiyata geliyor eğer kendime ayırdığım bir miktar paranın içinden tekrar oyun alırsam siz önerdiğiniz oyunları gözden geçireceğim teşekkür ederim

3 oyunda karar kıldım diyebilirim Warband oynarken çok zevk almamıştım belki Bannerlord oyununu oynarken warband gibi bana zevk vermezse iade edip çıtır çerez oyunlara bakabilirim onun dışında ilgimi çeken çok bir oyun kalmıyor büyük yapımlardan bunun haricinde 500GB M2 SSD var depolama sıkıntısı da çekeceğim 😂
iade süresini aşarsın boşuna o hayallere girme kanks

2 saat yeterli sayılır bir oyunu iade etmeye karar vermek için. Ama elbette dikkat etmek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri