Öneri Yatırım yapılacak para birimi

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Selam arkadaşlar elime bir miktar toplu para geçecek amacım kazanmak üzerine kâr katmak değil kendi değerini korusun istiyorum en kötü. Aklımda kanada doları almak vardı fakat pek bi bilgim yok sizce neye çevireyim kenara koymadan önce?

Venezuela bolivarı (!)

Küreselde en çok işlem görene yatır YTD

Selam arkadaşlar elime bir miktar toplu para geçecek amacım kazanmak üzerine kâr katmak değil kendi değerini korusun istiyorum en kötü. Aklımda kanada doları almak vardı fakat pek bi bilgim yok sizce neye çevireyim kenara koymadan önce?
Kur korumalı hesaba TL olarak istediğin süre koy. En garanti değer koruma yöntemi bence.

Dolar

Kur korumalı hesaba TL olarak istediğin süre koy. En garanti değer koruma yöntemi bence.
En garantisi aslında ama diğer para birimlerine bakınca da %90ı bayır çıkıyor resmen insanın içi gidiyo

altın genelde değeri koruyor

hepsine yapabilirsin çünkü dolar yükselmiyor yada euro yükselmiyor tl değer kaybediyor ama yapacagın para biriminin enflasyonuna bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doların 28i geçeceğini düşünmüyorum ama
30 olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altın hedef 1800 (: demedi demeyin buraya yazayim sonra gelir görürsünüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428