zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
merhaba ajaz aj199 alacağım amazondan ek vergi gümrük kargo v.s ücret çıkarmı
yok hepsi içinde merak etmemerhaba ajaz aj199 alacağım amazondan ek vergi çıkarmı
Prime ile al bedava gelsin kargo.merhaba ajaz aj199 alacağım amazondan ek vergi gümrük kargo v.s ücret çıkarmı
prime almasam kargo fiyatı olurmuPrime ile al bedava gelsin kargo.
valla abi sana güvenerek alıyorum umarım pişman olmamPrime ile al bedava gelsin kargo.
yurt dışından geldiği için tc istiyor reşit deilim annemin yada babamın tc yazsam orun olurmu ?yok hepsi içinde merak etme
olmuyor prime ile al, nays kart ile alırsan prime %50 indirimli oluyor.prime almasam kargo fiyatı olurmu
yurt dışından geldiği için tc istiyor reşit deilim annemin yada babamın tc yazsam orun olurmu ?olmuyor prime ile al, nays kart ile alırsan prime %50 indirimli oluyor.
Ekstra vergi vs de çıkmaz asla.
Sorun olmaz. Babanın tc sini gireceksen babanın ismini girmen lazım. Babanın adını soyadını tc sini yaz.yurt dışından geldiği için tc istiyor reşit deilim annemin yada babamın tc yazsam orun olurmu ?
hocam sepete ekleyince fiyat değişmiyor prime ye gerek yok o yüzden sanırımSorun olmaz. Babanın tc sini gireceksen babanın ismini girmen lazım. Babanın adını soyadını tc sini yaz.
yoğkkmerhaba ajaz aj199 alacağım amazondan ek vergi gümrük kargo v.s ücret çıkarmı
Prime üyeliğin varsa kargo bedava oluyor satın alma ekranını geçince kredi kartı girme yerinde. Ben de amazon yurtdışından çok ürün aldım bu şekilde oluyor. "Kargo ve paketleme" yazan yer 0TL yani bedava oluyor.hocam sepete ekleyince fiyat değişmiyor prime ye gerek yok o yüzden sanırım
bende 773 tl gözüküyor sizde niye ithalat ücreti istiyor ?Prime üyeliğin varsa kargo bedava oluyor satın alma ekranını geçince kredi kartı girme yerinde. Ben de amazon yurtdışından çok ürün aldım bu şekilde oluyor. "Kargo ve paketleme" yazan yer 0TL yani bedava oluyor.
Benim prime üyeliğim var tekrar bakıp söyleyeim.
Alıntıyı görüntüle
Aynen gördüğün gibi bedava kargo. Prime Üyeliğim de var.