Biber Gazı nerden bulunur?

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,623
Kız arkadaşım geçtiğimiz günlerde bir suriyeli menzup tarafından taciz edilmiş.Ailesine de söylemedi bir daha dışarıya salmazlar diye.Ne kada aptalca bir fikir olduğunu anlatmayın çok dil döktüm ama anlamıyor.Aile mevzusu yüzünden polise gitmeyi falan da reddediyor.Kendisini korumak için bıçak veya biber gazı alacağız fakat bıçak pek aklıma yatmadı benim.Bir insana saplamak herkesin harcı değil.Biber gazı alalım dedik internetten kolayca bulunuyor fakat yine aile mevzusu yüzünden sipariş veremiyoruz.Nerden bulabilirim biber gazı?Karakola rica etsem vermezler mi?Son olarak bu mültecilerin ülkeye gimesine müsade eden ve bunlara oy veren hiç bir şahısa hakkımı helal etmiyorum.Ben verdim diyen varsa da ricam olarak yazsın buraya kara listeme alacağım.Teşekkürler herkese.

Kız arkadaşım geçtiğimiz günlerde bir suriyeli menzup tarafından taciz edilmiş.Ailesine de söylemedi bir daha dışarıya salmazlar diye.Ne kada aptalca bir fikir olduğunu anlatmayın çok dil döktüm ama anlamıyor.Aile mevzusu yüzünden polise gitmeyi falan da reddediyor.Kendisini korumak için bıçak veya biber gazı alacağız fakat bıçak pek aklıma yatmadı benim.Bir insana saplamak herkesin harcı değil.Biber gazı alalım dedik internetten kolayca bulunuyor fakat yine aile mevzusu yüzünden sipariş veremiyoruz.Nerden bulabilirim biber gazı?Karakola rica etsem vermezler mi?Son olarak bu mültecilerin ülkeye gimesine müsade eden ve bunlara oy veren hiç bir şahısa hakkımı helal etmiyorum.Ben verdim diyen varsa da ricam olarak yazsın buraya kara listeme alacağım.Teşekkürler herkese.
İnternette sipariş ediliyorsa kendi evine sipariş et ?

İnternette sipariş ediliyorsa kendi evine sipariş et ?
Benim ailem de evde ve ne oluyor diye olayın arkasını deşerler mutlaka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapmam lazım onun için?

Koruma amaçlı aldım diyebilirsin,arkadaşın yazdığı gibi teslimat noktaları oluyor onlardanda alabilirsin bizim burda metronun yanında trendyolun teslimat şeysi var.

Koruma amaçlı aldım diyebilirsin,arkadaşın yazdığı gibi teslimat noktaları oluyor onlardanda alabilirsin bizim burda metronun yanında trendyolun teslimat şeysi var.
Teslim noktası olayını araştıracağım hocam teşekkürler.

Teslimat adresini size en yakın ya da erişebileceğiniz bir Hepsiburada teslimat noktası olarak seçmeniz gerek. İlla ki Hepsiburadadan almanıza gerek yok, benzer bir hizmet trendyolda da var diye biliyorum
Screenshot_2023-07-03-20-08-09-809_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Son düzenleme:
https://www.pttavm.com/21-cm-columb...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.32.4 zippo çakmak yüksek ihtimalle sahtedir

https://dotoho.eu/en/buy-pepper-sprays/p19-police-pepper-spray-american-style-60-ml bu da iyi
Konuyu tam okursanız sevinirim hallettim sanırım zaten.

Pek önerilmez ama nette çıkıyordu karşıma kart görünümlü olsun çakmak görünümlü olsun açılmalı mini bıçaklar falan o tarz şeyler alabilirsiniz.

Geri