Forza Horizon 5 Direksiyon Ayarı Hatası

ustam son durum nedir?
bende de leonarda var forza için ffbli direksiyon yapmak istiyorum.
tuş atama derken klavyeden mi atanmıyor yoksa siz leonarda ile direksiyon yaptınız yanına da buttonbox gibi buton da koydunuz o butonlar mı atanmyor
İnternette anladığım kadarıyla leonardo ile yapılan direksiyonlar gamepad gibi çalışıyor o yüzden x360ce diye bi program var dandik gamepadler için leonardo da çalışması lazım denediniz mi ben de haftaya deneyeceğim

denemiştim fakat olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cidden yardıma ihtiyacım var ben arduinoyu forza için aldım ve forzada çalışmıyor bu beni üzdü

cidden yardım edicek biri yokmu ?

bari yardımı dokuna bilecek biri varsa onu etiketleyin
arduino ile konsol yapmak mı ne bu yücelik ?? yaptıgın arduno kodlarını forzo oyun klösürüne yüklmeyi dene belki işe yarar

ustam son durum nedir?
bende de leonarda var forza için ffbli direksiyon yapmak istiyorum.
tuş atama derken klavyeden mi atanmıyor yoksa siz leonarda ile direksiyon yaptınız yanına da buttonbox gibi buton da koydunuz o butonlar mı atanmyor
İnternette anladığım kadarıyla leonardo ile yapılan direksiyonlar gamepad gibi çalışıyor o yüzden x360ce diye bi program var dandik gamepadler için leonardo da çalışması lazım denediniz mi ben de haftaya deneyeceğim
şuanda sistem komple söktüm 3d olarak ilge ipekin pedallarını basmıştım beğenmedim bozdum baştan yapıcam yaptığımda forza girmemiştim şaunda forzada indirilik değil bilemiyorum ffpli direksiyon yapmadıysan daha yada parçaları alamdıysan bence uğraşma 3d parçaları 1k ya bastım 650 sahibindene koydum satmaya çalışıyorum işkence uğraşmaya değmez ztn 1 ay oynadıktan sonra köşeye kaldırırdım muhtemelen büyüdük aga artık zevk vermiyor belki pedalı yapıp birine hediye ederim yada satarım

Geri