Soğutucu öneri lazım

Soğutması filan iyi mi hocam beğeniyor musun
Evet Hocam Önü Full Açık Mesh 3 Fan Var Arkada 1 Tane Egsoz Fanı Damperli Cam Var Ve Yukarıda 240 Mm Sıvı Soğutucu Desteği Var 160 Mm İşlemci Fanı Yeri Var Ben 158 Mm Sana Attığım Soğutucuyu Taktım Sorun Yok

Evet uygun merak etme henüz almadıysan onun yerine 224xts al daha iyi.

bunu almaya karar verdim hocam prime ile 936 liraya geliyor kasama sığar dimi ss'deki fotoğraf attım daha detaylı.

Ekler

• 358165316_1714307675749340_4649077397584155950_n.jpg
    358165316_1714307675749340_4649077397584155950_n.jpg
    486.9 KB · Hit: 43
Evet sığar ama lütfen o çöpü alma. 150 TL fazla ver attığımı al. Parana yazık.

Evet sığar ama lütfen o çöpü alma. 150 TL fazla ver attığımı al. Parana yazık.
Hocam x128 de çok öneren var lakin o önerdiğiniz soğutucu tek fanlı çift fanlı olması kasa için de daha iyi olmaz mı ? pek bilgim yokta soğutucular hakkında o yüzden soruyorum.

Hocam x128 de çok öneren var lakin o önerdiğiniz soğutucu tek fanlı çift fanlı olması kasa için de daha iyi olmaz mı ? pek bilgim yokta soğutucular hakkında o yüzden soruyorum.
Hayır senin attığının çift fanlı olması ya da daha fazla bakır boruya sahip olaması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Cidden soğutuculardan anlamıyorsan beni dinle fazladan 150 TL'ye değer. Dark olanı alıp da çok ses yapıyor kafa şişiriyor diye ağlama sonra ya da 2 gün sonra fanları bozuldu diye. Hem sıcaklık hem ses açısından idcooling daha iyi. İleride çok istersen 2. fanı kendin ayrı alıp da takabilirsin ama gerek yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diyorsan ki fazladan 150 TL veremiyorum o zaman tamam Dark alabilirsin.

Hayır senin attığının çift fanlı olması ya da daha fazla bakır boruya sahip olaması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Cidden soğutuculardan anlamıyorsan beni dinle fazladan 150 TL'ye değer. Dark olanı alıp da çok ses yapıyor kafa şişiriyor diye ağlama sonra ya da 2 gün sonra fanları bozuldu diye. Hem sıcaklık hem ses açısından idcooling daha iyi. İleride çok istersen 2. fanı kendin ayrı alıp da takabilirsin ama gerek yok zaten.

ID-COOLING SE-214-XT bunu alıyorum o zaman hocam ses yapmaz dimi diğeri pahalıya geliyor taksitle alacağım için aralarında bi fark var mı ?​

Evet aralarında fark var. 214xt daha sesli ve daha güçsüz. Dediğim gibi verebiliyorsan 224xts al. Alamıyorsan Dark da olur 214xt de olur.

Evet aralarında fark var. 214xt daha sesli ve daha güçsüz. Dediğim gibi verebiliyorsan 224xts al. Alamıyorsan Dark da olur 214xt de olur.
Dark aşırı rahatsız edici ses yapıyor mu gece oyun oynadığım zaman sıkıntı çıkarmasını istemiyorum sesten dolayı 214xt de sesli dediğine göre ikiside sesli çalışıyor galiba 224xts sesli mi ?

Her soğutucunun fanı ses yapar. Bu işlemcine kaç W tükettiğine vs de bağlı. Kulaklık kullanıyorsan hiç birisi rahatsız etmez. Ayrıca fanların hızını ayarlayabiliyorsun zaten. Yani sesli olursa hızını biraz düşürürsün bir kaç derece daha sıcak çalışır bir şey olmaz. Bu bahsettiğim ses fanların son hızlardaki sesi, ryzen 5600 için son hızlarda çalışacaklarını sanmıyorum ama içlerinden MUHTEMELEN en seslisi Dark sonra 214xt sonra 224xts.

Her soğutucunun fanı ses yapar. Bu işlemcine kaç W tükettiğine vs de bağlı. Kulaklık kullanıyorsan hiç birisi rahatsız etmez. Ayrıca fanların hızını ayarlayabiliyorsun zaten. Yani sesli olursa hızını biraz düşürürsün bir kaç derece daha sıcak çalışır bir şey olmaz. Bu bahsettiğim ses fanların son hızlardaki sesi, ryzen 5600 için son hızlarda çalışacaklarını sanmıyorum ama içlerinden MUHTEMELEN en seslisi Dark sonra 214xt sonra 224xts.
Dark alsam pişman olur muyum veya 214xt ?

Bütçen var mı yok mu? Varsa 224xts al lütfen yorma artık daha fazla :D Başka yazmayacağım. Paran yoksa bütçene uyan hangisiyse onu al.

Geri