oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,601
Tamam berk, devam et boylene alaka o bana laf sokuyor bende cevabını verdim
Tamam berk, devam et boylene alaka o bana laf sokuyor bende cevabını verdim
ne alaka o bana laf sokuyor bende cevabını verdim
ben RTE oy vermem ama illeri ülke yapana hic vermem adam cıkarsa basarım rteyi fazla gordum yeter hepsine bas adaletli ol kullancam boylece değistirilmez oyumTamam berk, devam et boyle
Bunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.Cebine iki kurus para giren ulkenin sorunlarini unutuyor, kendinize sayginizi gectim bari durumu yetmedigi için intihar eden yurttdaslariniza sayginiz olsun **
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
********** misin berk nasil bir cevap bu?
Seni afrika bile almaz bu kafayla… devamben RTE oy vermem ama illeri ülke yapana hic vermem adam cıkarsa basarım rteyi fazla gordum yeter hepsine bas adaletli ol kullancam boylece değistirilmez oyum
yeter be ohh ohhh bu video forumda 1m fazla var serveri temizlemek isteseler 1m çıkar bu link
Ne bok yerlerse yesinler, gun geldiginde acliktan olurlerse de tek lokma verecek ekmegim yok bunlaraBunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.
Seni afrika bile almaz bu kafayla… devam
yeter be ohh ohhh bu video forumda 1m fazla var serveri temizlemek isteseler 1m çıkar bu link
Benim dönüşeceğim kişi:Ne bok yerlerse yesinler, gun geldiginde acliktan olurlerse de tek lokma verecek ekmegim yok bunlara
Şu an yürürlükte diye okudum ? 8 temmuz yazıyor sabah gazetesinde10 temmuz son gun mu arkadaşlar kesin olarak bu aksam gürcistana gidicem ona göre net bilgi lazım acil
ben goremiyorum ac pazarda 10 tl en kötü alırsın yersin ve makarnacı demeyin yemin ederim makarna 2 sene falan oldu yemeyeli hatta tatlı falan var sarma filan memnunum sadee 7 sene goturcek telefonum yok o da oldumu tamamBunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.
Seni afrika bile almaz bu kafayla… devam
bu aksam gitsem yarın gürcüye gırış cıkış yapsam dırek halledebilirmiyimŞu an yürürlükte diye okudum ? 8 temmuz yazıyor sabah gazetesinde