🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Cebine iki kurus para giren ulkenin sorunlarini unutuyor, kendinize sayginizi gectim bari durumu yetmedigi için intihar eden yurttdaslariniza sayginiz olsun **
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

********** misin berk nasil bir cevap bu?
Bunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.

ben RTE oy vermem ama illeri ülke yapana hic vermem adam cıkarsa basarım rteyi fazla gordum yeter hepsine bas adaletli ol kullancam boylece değistirilmez oyum
Seni afrika bile almaz bu kafayla… devam

Bunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.

Ne bok yerlerse yesinler, gun geldiginde acliktan olurlerse de tek lokma verecek ekmegim yok bunlara

yeter be ohh ohhh bu video forumda 1m fazla var serveri temizlemek isteseler 1m çıkar bu link

10 temmuz son gun mu arkadaşlar kesin olarak bu aksam gürcistana gidicem ona göre net bilgi lazım acil

10 temmuz son gun mu arkadaşlar kesin olarak bu aksam gürcistana gidicem ona göre net bilgi lazım acil
Şu an yürürlükte diye okudum ? 8 temmuz yazıyor sabah gazetesinde

ben goremiyorum ac pazarda 10 tl en kötü alırsın yersin ve makarnacı demeyin yemin ederim makarna 2 sene falan oldu yemeyeli hatta tatlı falan var sarma filan memnunum sadee 7 sene goturcek telefonum yok o da oldumu tamam

diyecen neden 15 gecmiyon ben aynı telefonun biraz degismesine 100 dolar veremem satarsam belki olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,096
Üyeler
184,389
Son üye
cyhn_
Geri