Breaking bad üstüne Prison Break izlenir mi?

Reaksiyon skoru
3,340
merhaba beyler, şuan breaking bad izliyorum 9. bölümdeyim. Diziyi aşırı beğendim. Her yerde görüyordum ama millet abartıyordur diye hiç izlememiştim. Keşke izleseydim diyorum şimdi de.

Breaking bad biraz kısaymış ama üzerine Prison Break izlemeyi düşünüyorum.

Sizce biraz ara verip öyle mi izleyeyim yoksa ardına yapıştırayım mı direkt?

RDR 2'yi bitirdikten sonra çoğu oyun sarmamaya başlamıştı. Şuan da o durumdayım diyebilirim. Yani üstüne PB izlesem aynı etkiyi yaşatır mı?

merhaba beyler, şuan breaking bad izliyorum 9. bölümdeyim. Diziyi aşırı beğendim. Her yerde görüyordum ama millet abartıyordur diye hiç izlememiştim. Keşke izleseydim diyorum şimdi de.

RDR 2'yi bitirdikten sonra çoğu oyun sarmamaya başlamıştı. Şuan da o durumdayım diyebilirim. Yani üstüne PB izlesem aynı etkiyi yaşatır mı?
Mükemmel olur..

Prison break izlersen Rdr2 sonra god of war oynamış olursun yani her türlü sarar.

İzlenir üstüne bir de better call saul çaktın mı ohh mis.

İzlenir ama ilk ve ikinci sezonu izledikten sonra diğer sezonlar hayal kırıklığı yaratacaktır. Breaking bad de öyle bir şey yok aksine son sezonlarda açılıyor dizi.

Ben öyle yapmıştım, gayet de izlenir. Ama tavsiyem ikisinin arasına better call saul sıkıştırman.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
İzlenir ama ilk ve ikinci sezonu izledikten sonra diğer sezonlar hayal kırıklığı yaratacaktır. Breaking bad de öyle bir şey yok aksine son sezonlarda açılıyor dizi.
Niye ki? 2. sezondayım şuan. Baya heyecanlı gidiyor yani. Her bölüm sonu diğer bölümde ne olacak diye merak ediyorum.

Ben öyle yapmıştım, gayet de izlenir. Ama tavsiyem ikisinin arasına better call saul sıkıştırman.

Diziyle beraber mi o da yoksa? Araya sıkıştır diyince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mükemmel olur..
Prison break izlersen Rdr2 sonra god of war oynamış olursun yani her türlü sarar.
emin misiniz beyler? bence biraz sindirip diğerine öyle başlıyım. Bu kadar aksiyondan sonra boşluğa düşer gibi olmayım sonra😀

Geri