bütçe 35 en fazlavalla ben alıcaktım normalde 12k ya rx6700 lü sistem fakat hemen tükendiği için tilt oldum almadım
bütçene bağlı
bütçe 35 en fazlavalla ben alıcaktım normalde 12k ya rx6700 lü sistem fakat hemen tükendiği için tilt oldum almadım
bütçene bağlı
ben olsam işlemciyi yüksek tutardım şu şekilde kurardımbütçe 35 en fazla
peki bunları taksitli alabilir miyimben olsam işlemciyi yüksek tutardım şu şekilde kurardım
![]()
MSI MAG FORGE 100R Gaming Mid-Tower PC Kasası Siyah - Fiyatı, Yorumları
MAG FORGE 100R Gaming Mid-Tower PC Kasası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
ben olsaydım bu şekilde kurardım
kartına bağlı bide sitelere bak ben en çok trendyol ve hepsiburadada taksit olduğunu gördüm amazonda çok olmuyorpeki bunları taksitli alabilir miyim
hocam bizim kart bize bakiye veriyor sonra taksitli bir şekilde ödüyoruz tek tek alırsam sıkıntı çıkarmıkartına bağlı bide sitelere bak ben en çok trendyol ve hepsiburadada taksit olduğunu gördüm amazonda çok olmuyor
bilmiyorum kart işlerinihocam bizim kart bize bakiye veriyor sonra taksitli bir şekilde ödüyoruz tek tek alırsam sıkıntı çıkarmı
HOCAM PEKİ 1 TB BAŞKA BULABİLİRMİSİNİZ BURADA BİRAZ PAHALI AMAZONDAN ALMAK İSTEMEDİMben olsam işlemciyi yüksek tutardım şu şekilde kurardım
![]()
MAG FORGE 100R Gaming Mid-Tower PC Kasası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
1tb en uygun buHOCAM PEKİ 1 TB BAŞKA BULABİLİRMİSİNİZ BURADA BİRAZ PAHALI AMAZONDAN ALMAK İSTEMEDİM
hocam ben xfx 6800 xt alıcam galiba teşekkürler1tb en uygun bu
Ne gerek var? O bütçede 4070 sistem bulunabiliyorken, gidip sırf işlemci güçlü olsun diyr 6700xt almaya gerek yok.ben olsam işlemciyi yüksek tutardım şu şekilde kurardım
![]()
hocam sizin önerdiğiniz kasada psu yok psulu bi kasa önerir misiniz?1tb en uygun bu