Erken yaşta fazla büyüdüm?

Hocam bende 16yım 190 boy 72 kg 47 numara ayakkabı benide 20 - 22 falan sanıyolar :D
Ne yaptınız hocam 1.90 ne? Onuda geçtim 47 numara ayak ne? Bende kendimi fazla büyük sanıyordum.

Yani bu ileride başıma sağlık konusunda sıkıntı çıkarmaz değilmi? Aynı sorun 14.5 yaşındaki başka bir arkadaşımda da var benden bir tık küçük sadece.
Selam. Bugün açacağım konuya yanıt yazar mısınız yazacaksanız bile ne yazarsınız hiçbir fikrim yok. Fakat bugün teknoloji konusundan uzaklaşıp kendim hakkında tedirgin olduğum bir konudan bahsedeceğim. Yaşım şu anda 13.5 fakat dışarıdan bakan birçok kişi beni en az 19-20 yaşında zannediyor. Nasıl diye sorabilirsiniz fakat ben bile anlamadım boy 1.75, kilo 81, ayak 45 afedersiniz ama vücudumun her yerinden kıl fışkırıyor. Yüzümde bolca sakal bıyık var. Yani erken yaşta fazla büyüdüm. Ve internetten baktığımda en uzun insanların 20'li yaşlarda rahmetli olduğunu okumuştum. Aynı şekilde bu hızlı büyüme ileride başıma bir iş açar mı acaba?
Bunun için bir doktora git normal bir durum ama için rahat etsin

Selam. Bugün açacağım konuya yanıt yazar mısınız yazacaksanız bile ne yazarsınız hiçbir fikrim yok. Fakat bugün teknoloji konusundan uzaklaşıp kendim hakkında tedirgin olduğum bir konudan bahsedeceğim. Yaşım şu anda 13.5 fakat dışarıdan bakan birçok kişi beni en az 19-20 yaşında zannediyor. Nasıl diye sorabilirsiniz fakat ben bile anlamadım boy 1.75, kilo 81, ayak 45 afedersiniz ama vücudumun her yerinden kıl fışkırıyor. Yüzümde bolca sakal bıyık var. Yani erken yaşta fazla büyüdüm. Ve internetten baktığımda en uzun insanların 20'li yaşlarda rahmetli olduğunu okumuştum. Aynı şekilde bu hızlı büyüme ileride başıma bir iş açar mı acaba?
Öncelikle merhaba hocam. @Rulep hocamın da dediği gibi bende sizinle aynı durumdayım. Yaşım 12. Beni görenler 15-16 zannediyor. Boyum 1,78. Kilo 67. Ayak şu anda 44 ama okullar açılınca 45'e başlayacağım. Benimde heryerimden kıl fışkırıyor. Sakal ve bıyık da var. İnternetten okuduğunuz haber tamamen yanlış kanıtım da var. Dayılarımdan biri şu anda 1,92 falan. Diğeri de 1,85. Eskiden de uzunlardı. Kıllılar da. Maşallahları da var. Biri 30 diğeri de 26 yaşında. Zaten o büyüme duracak. Ha diyelim ki durmayacak aşırı ama aşırı derecede yavaşlayacak. O seni 19-20 diğenleri takma at gitsin. Bugün bakkalda bi tane çocuk kaça gidiyorsun dedi. Bende duraksadım bir. Ve sonrasında 9 dedim. Sende bunu yap. Yoksa Allah Korusun Nazar deyer. Hem de seni üzer. (Tabi bunu akrabalarına yapma) Sana " ooo sen çok büyük gözüküyorsun" diyenlere şöyle de ( Tabi bunu tekrardan yakınlarına ve akrabalarına yapma) "Sen galiba hiç sağlıklı insan görmedin" Bu laf onları düşündürür ve hatta iyi biri ise empati yapar vicdan azabı çekip sizden özür bile diler. Zaten 9 ay okul var. O zamanlar soğuk şort giyinmezsin kimse görmez. Zaten uzun kolda giyiniyorsundur. O da belli olmaz. Benden bu kadar şimdilik dostum. Umarım bu yazı sana yardımcı olmuştur. Senle çok iyi arkadaş oluruz gibime geliyor. İstersen senle bir özel dm açalım forum üzerinden. Hem konuşuruz biraz sana da iyi gelir. Tabi sen bilirsin. İyi geceler dilerim, iyi forumlar.

Daha ne istiyorsun lisede ağır abi olursun işte.Lise zamanlarinda vardı birkaç kişi kalıplı felan.Onlari gözüne girdin mi sırtın yere gelmezdi

Geri