Bu 4 bölümde okunur mu?

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Merhaba dostlar puanım ve sıralamam bu bölümlere yetiyor sizce okunur mu bu bölümler.
°Bilgisayar programcılığı
°Grafik tasarım
°Matematik
°Uçak teknolojisi

Merhaba dostlar puanım ve sıralamam bu bölümlere yetiyor sizce okunur mu bu bölümler.
°Grafik tasarım
°Matematik
°Uçak teknolojisi
Yd ye açılırsan grafikte iyi iş var özellikle freelancer

Herkes bilgisayar programcılığı okuduğu için onun çok da bir avantajı yok. DGS ile 4 seneliğe geçiş yapma gibi bir niyetin varsa onu bilemem de senin yerinde olsaydım ve böyle de bir niyetim olsaydı, DGS ile uğraşmaktan ziyade sınava tekrardan hazırlanırdım.

°Grafik tasarım
°Matematik
°Uçak teknolojisi
Uçak teknolojisi okudum ben. Güzel bölümdür.

Uçak teknolojisi okudum ben. Güzel bölümdür.
İş imkanı nasıl hocam?
Ne oluyor mesela bölümde anlatır mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes bilgisayar programcılığı okuduğu için onun çok da bir avantajı yok. DGS ile 4 seneliğe geçiş yapma gibi bir niyetin varsa onu bilemem de senin yerinde olsaydım ve böyle de bir niyetim olsaydı, DGS ile uğraşmaktan ziyade sınava tekrardan hazırlanırdım.
Ailem izin vermezse mecbur gidicem ama izin verirlerse mezuna kalırım gibi

İş imkanı nasıl hocam?
Ne oluyor mesela bölümde anlatır mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailem izin vermezse mecbur gidicem ama izin verirlerse mezuna kalırım gibi
iş imkanı havayolu şirketlerinin bakım kısmına girebiliyorsun ek olarak savunma sanayi şirketlerine. Bölüm genelde aerodinamik anlatıyor. Uçak yapısını inceliyor.

Umarım ailen izin verir diyelim. Bu dört bölümden birisini seçeceksen de bilgisayar programcılığını seçme. Onu açık öğretim fakültesinden de bitirebilirsin. Üniversiteye yerleştikten sonra sınavsız ikinci üniversite hakkı oluyor.

Geçen sene de mezuna kaldı sanırsam
Umarım ailen izin verir diyelim. Bu dört bölümden birisini seçeceksen de bilgisayar programcılığını seçme. Onu açık öğretim fakültesinden de bitirebilirsin. Üniversiteye yerleştikten sonra sınavsız ikinci üniversite hakkı oluyor.

Umarım ailesi tekrardan izin verir diyelim. İstemediği bölümde okumasından ziyade gerekirse bir sene daha mezuna kalsın.
Geçen sene mezuna kalıp çok çalışamadıysa bu sene kalmanın anlamı yok bence.

ben olsam matematik okurdum ama biraz zor matematik okuyup oradan yazılım öğrenirsen biraz veri bilimi konusunda iş imkanı yakalabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri