MSI FORCE 100A alınır mı?

alınmaz temperli cam değil. ama temperli camlısını kullanıyorum hava akışı efsane alcaksan bunun için al yada temperli camlısını al

alınmaz temperli cam değil. ama temperli camlısını kullanıyorum hava akışı efsane alcaksan bunun için al yada temperli camlısını al
Kral camıyla benim isim yok bana hava akisi lazim parcalar serin olsun burası yaniyür

soğutması fena değil bu arada ama kasa biraz küçük asus dual 3060ti la kullanmıştım onda bile kasa aşırı daralmıştı

Bence kasanın boyutları çok iyi. 240MM Sıvı Soğutma alıcam bu sisteme cuk oturucak gayet güzel bence içi falan.
WhatsApp Görsel 2023-07-28 saat 00.35.12.jpg

Bence kasanın boyutları çok iyi. 240MM Sıvı Soğutma alıcam bu sisteme cuk oturucak gayet güzel bence içi falan.
Alıntıyı görüntüle
Kral pc yi kapattiginda fanlarin rgb si sonuyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

soğutması fena değil bu arada ama kasa biraz küçük asus dual 3060ti la kullanmıştım onda bile kasa aşırı daralmıştı
Kasa küçük, alınmaz bence, ne kadar büyük kasa, o kadar iyi soğutma
KRallar böyle birsey daha var siz ne diyorsunuz ksaya fazla para vermek istemiyorum performansa daha onemli

KRallar böyle birsey daha var siz ne diyorsunuz ksaya fazla para vermek istemiyorum performansa daha onemli

forumda birkaç kere görmüştüm ama bütçen varken iyi bir şey almaya bak fanların kalitesizliği yüzünden sonra pişman olabilirsin

Bütçeni zorlar mı bu ?

Söner pc kapandımı tabii ki

bitfenix nova mesh tg tavsiye edebilirim. beyazını kullanıyorum baya iyi. ARGB 4 tane fanı, kontrolcüsü mesh yapısı temperli camı fiyatına göre iyi.
Çok pahalı kral

Bütçeni zorlar mı bu ?
Usta bu zor be

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,532
Üyeler
195,656
Son üye