hızlıca yanıp sönünce bt arama moduna geçmiş demektir emin misin?Merhabalar,
Dualshock 4 kolumu bilgisayara bağlamak istediğmide SHARE+PS tuşuna bastığımda beyaz ışık hızlıca yanıp sönüyor bluetooth arama moduna geçmiyor.
Evet eminim bir süre hızlıca yanıp sönüyor ve kapanıyor.hızlıca yanıp sönünce bt arama moduna geçmiş demektir emin misin?
ps4 e mi bağlıcaksın bilgisayara mı?Evet eminim bir süre hızlıca yanıp sönüyor ve kapanıyor.
PS4 kullanmıyorum bilgisayara bağlamak istiyorum fakat bir türlü bağlayamadımps4 e mi bağlıcaksın bilgisayara mı?
Kablo ile düzgün çalışıyor fakat kablosuz bi gamepadi neden kablolu kullanayımPS4 kullanmıyorum bilgisayara bağlamak istiyorum fakat bir türlü bağlayamadım
hızlıca yanıp sönerken bilgisayardan bt'ye girip yeni cihaz ekle deyip üsttekini seçiceksin normalde o şekilde görecektirPS4 kullanmıyorum bilgisayara bağlamak istiyorum fakat bir türlü bağlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablo ile düzgün çalışıyor fakat kablosuz bi gamepadi neden kablolu kullanayım
bilgisayara bağlıyacaksan kabloyla bağlan bir de ds4 windows diye bir uygulama var onu indir bilgisayarınaMerhabalar,
Dualshock 4 kolumu bilgisayara bağlamak istediğmide SHARE+PS tuşuna bastığımda beyaz ışık hızlıca yanıp sönüyor bluetooth arama moduna geçmiyor.
fifa oynayacaksan çakışıyor tüm ayarlar sıfırlanıyor her defasında, kullanmana gerek yok otomatik algılıyor zaten fifa bilgin olsun.bilgisayara bağlıyacaksan kabloyla bağlan bir de ds4 windows diye bir uygulama var onu indir bilgisayarına