Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Bunu #letgo üzerinden satıyorum: Satılık Samsung s7 (açıklamayı oku) www.letgo.com/item/satlk-samsung-s7-aklamay-oku-iid-1658045582 kaca satilir bu bilen
2.ci el iphone 11 almaya değer mi sence şuanda 15k en mantıklısı ne olur1500'den fazla etmez.
15 k ya temiz bulabiliyorsan al knk durma2.ci el iphone 11 almaya değer mi sence şuanda 15k en mantıklısı ne olur
devlet paramı verse alıcam kanka zaten15 k ya temiz bulabiliyorsan al knk durma
15k 11 alcagına 12 bak bencedevlet paramı verse alıcam kanka zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10k bandında güzel YD cihazlarda var .. cok telefon kullanan birisi değilim Android kanadında telefonların değeri cok düşüyor
yd iphone kesinlikle önermemdevlet paramı verse alıcam kanka zaten
10k bandında güzel YD cihazlarda var .. cok telefon kullanan birisi değilim Android kanadında telefonların değeri cok düşüyor
Temiz 1 yıl TR garantili Xiaomi 11T 256 gb mavi ne kadar eder sence1500'den fazla etmez.
12 ler 25-30k bandına cıkmış hocam nasıl olucak o15k 11 alcagına 12 bak bence
android için söyledim onu iphone için zaten değmiyor hele 11 için hiçyd iphone kesinlikle önermem
yd miTemiz 1 yıl TR garantili Xiaomi 11T 256 gb mavi ne kadar eder sence
12 ler 25-30k bandına cıkmış hocam nasıl olucak o
YD değil TR garantiliyd mi
14-15 civarlarıdır tahminim üstüne çıkmazYD değil TR garantili
aldığım dönemde 2-3k fark vardır zaten aralarında iphone 11 ile tabi onlar gibi değerlenmiyor ... Eyv Temiz iphone aricam bi süre bulamazsam artık Gürcistana gidicektim Ps 5 için o sırada Androidlere bakabilirim uyguna gelen olursa artık14-15 civarlarıdır tahminim üstüne çıkmaz
12t pro felan bakılabilir veya samsung s23 ultralar felan tabi size bağlıaldığım dönemde 2-3k fark vardır zaten aralarında iphone 11 ile tabi onlar gibi değerlenmiyor ... Eyv Temiz iphone aricam bi süre bulamazsam artık Gürcistana gidicektim Ps 5 için o sırada Androidlere bakabilirim uyguna gelen olursa artık