teoxus
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
İşlemciyi ve soğutucuyu tahmin ediyoruz sanırım?The lust of us indirdim ilk defa şuan işlemcinin hepsini kullanıyor ve daha oyuna girmedim gölgelendiriciler oluşturuluyor 90 derecede sabit çalışıuor şuan yarım saat sürcek gibi sıkıntı olurmu
İşlemciyi ve soğutucuyu tahmin ediyoruz sanırım?
Oyunda da sıcaklık bu civarda olur bu arada, şahsen böyle kullanmanı tavsiye etmem uzun vadede işlemci ömrünü azaltır.
Rdr2 de falan 60 küsür derece oluyordu bu oyun yüzde 100 kullanırmı cpu yu sizce işlemcim R5 5500 Soğutucu Stok90 derece sıkıntılı en fazla 80 olması önerilir bence güzel bir temizlik mümkünse undervolt
Genelde %80 üstü işlemci kullanıyor bu oyun, ekran kartın güçlüyse %100e dayanır.Rdr2 de falan 60 küsür derece oluyordu bu oyun yüzde 100 kullanırmı cpu yu sizce işlemcim R5 5500 Soğutucu Stok
Gölgelendiricler oluşturulurken işlemcini bu hale gelmesi normal sıkıntı olmaz. O işlem bittikten sonra oyuna gir ordaki durumu söylersen daha iyi olur.The lust of us indirdim ilk defa şuan işlemcinin hepsini kullanıyor ve daha oyuna girmedim gölgelendiriciler oluşturuluyor 90 derecede sabit çalışıuor şuan yarım saat sürcek gibi sıkıntı olurmu
tmmdrı oyuna girince atayımGölgelendiricler oluşturulurken işlemcini bu hale gelmesi normal sıkıntı olmaz. O işlem bittikten sonra oyuna gir ordaki durumu söylersen daha iyi olur.
masaüstülaptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü
masaüstünde 90 derece hiç normal değil, temizlik ve macun bakımı şart gibi duruyortmmdrı oyuna girince atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
masaüstü