🔥İndirim 1000 Tane Çay + Termos 549₺ 🔥

huseyinazat78

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
151
Link: https://www.n11.com/urun/karali-karadeniz-catering-siyah-suzen-bardak-poset-cay-1000-x-2-g-termos-1279993

Sadece mobilde geçerli firsat diğer sitelerde 900₺ civaridir. :) termos zaten 150-200 civaridir ben aldim bi tane

Not: çayi ben içiyorum evdede var gayet iyi bilginiz olsun.

Screenshot_2023-08-06-11-55-01-072_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

Son düzenleme:
Nays ile 500tl güzel gibi. Çayı beğenirseniz alınır.

Link: https://www.n11.com/urun/karali-karadeniz-catering-siyah-suzen-bardak-poset-cay-1000-x-2-g-termos-1279993

Sadece mobilde geçerli firsat :) termos zaten 150-200 civaridir ben aldim bi tane

Not: çayi ben içiyorum evdede var gayet iyi bilginiz olsun.

Alıntıyı görüntüle
36 ay alışveriş kredisi var :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çay için kredi veriyorlarsa yakında trde her şeyi yakında böyle alıcak vatandaşlar

Ula bu Karadenizliler niye böyle bardak poşet çayla termos veriyor arkadaş demlik poşet çayla versene arkadaş 😂😂
Valla hocam geçen aldiğimda cam demlik vermislerdi onu kullaniyorum bazen bazen uyguna bu firsatlar oluyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nays ile 500tl güzel gibi. Çayı beğenirseniz alınır.
Çay mük trendyoldan almiştim 200 lü kullaniyorum ben sürekli zaten çaykur çayiyla pek farki yok

Ula bu Karadenizliler niye böyle bardak poşet çayla termos veriyor arkadaş demlik poşet çayla versene arkadaş 😂😂
Sıcak suyunu al, sallama çay yap diye herhalde. Diğer türlü demli çayı termosla gezdirdikçe tadı git gide kötü olacaktır, bence böylesi daha mantıklı :)

Sıcak suyunu al, sallama çay yap diye herhalde. Diğer türlü demli çayı termosla gezdirdikçe tadı git gide kötü olacaktır, bence böylesi daha mantıklı :)
Hocam 5 yıl oldu evleneli demlik poşet çay kullaniyoruz sadece ve termosta kullanıyoruz. Kahvaltı 30-40dk sürüyor o sürede bozulma olmadı hiç tadında. Sallamayi pek sevemedim demlik poşetle aynı mantık olsa bile 😂

Hocam 5 yıl oldu evleneli demlik poşet çay kullaniyoruz sadece ve termosta kullanıyoruz. Kahvaltı 30-40dk sürüyor o sürede bozulma olmadı hiç tadında. Sallamayi pek sevemedim demlik poşetle aynı mantık olsa bile 😂
Aynen zaten 2 bardak icerim en fazla ben de poset caydan devam :D

Yanlış hatırlamıyorsam bu çayda boya tespit edilmişti. İş yerinde paletle olmasına rağmen kimsenin beğenip kullanmadığı çay :D

Yanliş hatirliyorsundur 1 yildir kullaniyorum üstelik yorumlarinada bakabilirsin normal caykur ile farki yok.
Haberi şimdi buldum. 2020 yılında çıkmış haber ama bakanlığın 2020 yılındaki paylaştığı listede yoklar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,518
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri