Ps4 pro 1tb 2 konsol + 20 oyun

osmnd

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar Facebook’ta bi ilan gördüm bi kadın satıcı ps4 proyu 4.500 e satiyor whatsapttan konuştuk fiyatı vs. Sizce alıyım mı yoksa dolandırıcı mıdır?. Bu fiyata neden sattığınıda sordum ps5 almış ihtiyaç fazlası diye satıyor

Arkadaşlar Facebook’ta bi ilan gördüm bi kadın satıcı ps4 proyu 4.500 e satiyor whatsapttan konuştuk fiyatı vs. Sizce alıyım mı yoksa dolandırıcı mıdır?. Bu fiyata neden sattığınıda sordum ps5 almış ihtiyaç fazlası diye satıyor
kadının hesabını atarmısın

Fiyat bedava ama sazan gibi atlama temkinli ol dolandırıcı olabilir o fiyata PS4 bile yok şuan.

Bu fiyata PS4 Pro :D inanmayın şunlara. Gidip test edip alma şansın yoksa alma. Şu devirde sadece 20 oyun 4500 TL zaten.

Önceden ihracat fazlası diye kakalarlardı. Şimdi ihtiyaç fazlası olmuş.

knk facebookta paso dolandırıcı var birtane polisim diyen adam vardı geçen yıl dolandırmayı denedi bugün baktım hala aynı ilan duruyor fiyatı yükseltmiş inandırıcılık için

genelde kendilerini kadın gibi gösterip, piyasadan anlamayan rolu yapıyorlar dolandırcı olma ihtimali yüksek.

Geri