3327 sensör veya denk mouse önerisi

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Bugün herkesin önerdiği Performax Xatron kargodan geldi. Tuşlarının, scrollunun dandikliğini hiç anlatmayacağım, baş parmağın konulduğu yerde kocaman dağ gibi makro tuşu var. Parmağımı koyacak yer yok öyle havada duruyor parmak. :D İade edeceğim. Parmağımı koyacak yer olsa gene kullanacağım ama mümkün değil böyle kullanmak. Bana Pixart PAW 3327 veya ona denk fare önerir misiniz? Bütçe ne kadar düşük o kadar iyi.

Bugün herkesin önerdiği Performax Xatron kargodan geldi. Tuşlarının, scrollunun dandikliğini hiç anlatmayacağım, baş parmağın konulduğu yerde kocaman dağ gibi makro tuşu var. Parmağımı koyacak yer yok öyle havada duruyor parmak. :D İade edeceğim. Parmağımı koyacak yer olsa gene kullanacağım ama mümkün değil böyle kullanmak. Bana Pixart PAW 3327 veya ona denk fare önerir misiniz? Bütçe ne kadar düşük o kadar iyi.
80 liraya 2 tane 2.5 litre kola alınmıyor bu paraya bu kadar

Birader okuduğunu anlayamıyor musun? Başparmağımı koyacak yer yok farede, istesem de kullanamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuda da yazdığı üzere ne kadar düşük, o kadar iyi. 3327 veya dengi sensörlü en uygun fiyatlı fareler kadar bütçem var.
xotran seviyesinde daha kaliteli sayılabilecek m300s var oda 550/600 tl sanırım şuan

3327 sensöre denk başka fare yok mu 500 liradan daha ucuz?
vardır ama dediğiniz scroll sorununu illaki yaşarsınız ki şuan xotran kullanıyorum 500tl bandına dediğiniz sorunları en az yaşatacak mouse muhtemelen xotran gelir scroll kalitesi çok düşük değil bu fiyatlardaki mouselere göre

vardır ama dediğiniz scroll sorununu illaki yaşarsınız ki şuan xotran kullanıyorum 500tl bandına dediğiniz sorunları en yaşatacak mouse muhtemelen xotran gelir scroll kalitesi çok düşük değil bu fiyatlardaki mouselere göre
Scrollu dandik olsun mühim değil reis. Benim Xotran'ı kullanamama sebebim başparmağın olduğu yerdeki kocaman makro tuşu. O kullanmama engel. Yoksa kullanacağım Xotran'ı.

Scrollu dandik olsun mühim değil reis. Benim Xotran'ı kullanamama sebebim başparmağın olduğu yerdeki kocaman makro tuşu. O kullanmama engel. Yoksa kullanacağım Xotran'ı.
model olarak bilmiyorum hocam olcağını varsayıyorum sadece

Bloody X5 Max nasıldır acaba? Sensörü fena durmuyor. Uygulaması var mı yok mu onu anlayamadım ama.
300 liraya kadar 200-250 IPS 30G civarında fare lazım.

Geri