Leaden_Viever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 617
Yerini bildiğin sürece bir sıkıntı yok1.5 sene olmuş ama eski pc si kötüymüş ve çok kullanmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve w tuşu silinmiş biraz
Yerini bildiğin sürece bir sıkıntı yok1.5 sene olmuş ama eski pc si kötüymüş ve çok kullanmamış
Ve w tuşu silinmiş biraz
Normal klavyede anti ghosting yok hocam 40 TL ye satılan klavyebendemi sorun vardı bilmiyorum ama aynı anda 2 yada 3 tuşa basamıyodum
nasıl ya bende basmıyorHaklısın 40 TL 2020 deki fiyatı
Reis 5 tuş destekliyo
Hocam 40 tl bişey bekleme yani zaten dizimle niye vurimÇok kolay şekilde zorlasam ikiye ayrılır dizime vursam
Zorladım biraz bastınasıl ya bende basmıyor![]()
Aynı anda 5 tuş destekliyonasıl ya bende basmıyor![]()
M-Misafir Ç-çocuklarıHocam 40 TL bişey bekleme yani zaten dizimle niye vurim
Alalı yaklaşık 3.5 yıl oldu (35 TL'ye aldım) aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım ama benim aldığımla şu anki arasında kalite farkı var artık. Şuan ki de 40 TL'ye kesinlikle alınır. Ben rekabetçi oyunlar dahil hepsini bununla oynadım sıkıntı olmadı hiç.Arkadaşlar ikinci elde 40 TL ye eskiden a 101de satılık gaming klavye gördün piranhanın alınır mı? sadece valorant oynayaçağım
![]()
Elektronik Ürünler- A101
Yüzlerce elektronik ürün kaçırılmayacak fiyat avantajıyla A101.com.tr'de. Cep telefonu, beyaz eşya, bilgisayar, TV ve daha bir çok kategoriye özel fiyatları keşfetmek için tıkla!www.a101.com.tr
Klavye budur