Razer Barracuda ve Razer Barracuda X sağ taraftan cızırtı gibi ses gelmesi

K'nuckles

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba,

Konu başlığında belirttiğim modellerinde Razer'ın kablosuz kulaklığında sağ tarafından cızırtı gibi bir şey geliyor ama o ses tonu çok kısık bir tonda. Bu konuyu nereden çıkardın sadece senin cihazda problem vardır, garantiye vermelisin gibi cevap verebilirsiniz ama şunu söylemek istiyorum. Ben mağaza çalışanıyım ve yaklaşık 5 6 tane yukarıda belirttiğim Razer kablosuz kulaklıklarını açıp denedim ve hepsinde bu sorun mevcut. Sorunun hepsinde sol taraftan değil sağ taraftan çok kısık ses de cızırtı gibi bir şey geliyor. Cızırtı sadece şu şekilde duruyor, bilgisayarınızda herhangi bir ses yaptığınızda aradan yaklaşık 7 8 saniye sonra cızırtı duruyor, tekrar bir şeye tıklayıp ses geldiğinde dosya açma sesi gibi cızırtı hemen başlıyor. Yalnız oyun oynarken veya müzik dinlerken bu sesi duymuyorsunuz.
Çözüm olarak USB-C Dongle'ı Razer Synapse 3 uygulamasından güncelledim, THX ayarı yaptım, farklı bilgisayarlarda test ettim fakat bir çözüme varamadım.
Konu hakkında bir bilginiz var ise desteğinizi rica ederim.

Bende bu sorun vardı. Kulaklığı yanlış kullandığımı farkedince çözüldü. BT ve 2.4 arasında geçiş yapıyor. Bazen bt kullanmıyorken diğer cihazdan bağlantıyı kesip kulaklıktan da soldaki geçiş tuşuna basılı tutarak 2.4 moduna geçerseniz düzeliyor. Yani aynı anda tek cihaza bağlı olsun ve o mod seçili olsun. BT de mavi 2.4 te beyaz renk yanıyor.

Bende bu sorun vardı. Kulaklığı yanlış kullandığımı farkedince çözüldü. BT ve 2.4 arasında geçiş yapıyor. Bazen bt kullanmıyorken diğer cihazdan bağlantıyı kesip kulaklıktan da soldaki geçiş tuşuna basılı tutarak 2.4 moduna geçerseniz düzeliyor. Yani aynı anda tek cihaza bağlı olsun ve o mod seçili olsun. BT de mavi 2.4 te beyaz renk yanıyor.

Sağ taraftaki tuş tan mı bahsediyorsunuz ?

Barracuda X 2022 sürümünde solda tuş var. BT 2.4 yazılarının ortasında

Dip gürültüdür o. Kablosuz kulaklıkların çoğunda var o kadar takılma boşa.

Doğrudur ben biraz takıntılıyım o yüzden yine de sormak istedim, artık bunla alışacaz. Bunun dışında zaten çok memnunum.
aynen bence fiyatına göre fena kulaklık en çok tercih etmemin nedenlerinden biriside şarj süresi ve dışarıda rahatça kullanılması efsane bir özellik ya haftada 1 şarja takıyorum ve full kullanıyorum yani.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri